Helemaal goed

Leuke site met veel mogelijkheden, snel bezorgd, uitstekend verpakt. Aanrader!

Fantastische site

Makkelijk je eigen ontwerp te maken en zeer snelle levering.

Super kwaliteit, snelle service.

Heel erg fijn, bedankt!

TOP!!

5 Mokken besteld. Foto was niet van allerbeste kwaliteit, maar op de mok ziet het er prachtig uit. Helaas was er bij ontvangst één mok flink in diggelen. Gemaild, meteen mail teruggehad en binnen één dag (op tijd om cadeau te geven) was er een nieuwe mok. Dat noem ik service!!! Een kleine bestelling zo correct en vlot afhandelen. Mokkenbedrukken.net is een voorbeeld hiermee voor vele bedrijven, mijns inziens! CHAPEAU!

Geweldige service!

De mokken waren snel geleverd en zagen er prima uit. Ik ben helemaal tevreden!

Super goed !!

Krijg gelijk imand aan de lijn als je belt. Snelle levering in vergelijking tot concurenten. Ga zeker meer bestellen in de toekomst. Had 36 moken besteld en ze waren goed verpakt. Gelukig want de bezorger van DHL hat er niet zoveel zin in en rolde mijn doos uit de lift op 12hoog. "Terwijl er Fragile" op de doos stond. Ik ben super blij met mijn Jonesy Sings moken. Dat is de naam van mijn band. mooi bedrukt !! Yes

Snelle levering tip foto lichter aanleveren dan dat hij is

Snel geleverd echt de volgende dag. Goed bewerkingsprogramma voor twee foto’s naast elkaar of combineren met tekst. Helaas valt de foto wel stukken donkerder uit op de mok dan dat de foto is. Tip: lichter aanleveren?

Snelle service en mooie kwaliteit!

Broken mug, but solved quickly

I ordered 2 mugs with a print within a couple of months. Ordering was easy and delivery time is fast. One of the mugs arrived fine and looks nice. Second mug arrived broken. After complaining at the customer service the new mug was sent very fast and arrived well. Important to know: broken mugs have to be reported within 2 days.

Mok is snel, en prima geleverd. Ziet er mega mooi uit ;)

Snel en vakkundig advies

Er werd vakkundig advies gegeven en de digitale proef geeft een goed beeld van hoe de uiteindelijke mok eruit komt te zien. Snel geleverd.

Mooi

Resultaat is perfect En snelle levering

Zeer snelle levering, goedkoop en perfecte kwaliteit, kan niet beter!

super en snelle levering

de bekers zijn prachtig en de foto staat er prima op. Verder zijn ze snel geleverd, dus alles super !!

Cool cup

I received the order on time via dhl. Looks nice. Iam satisfied

UITSTEKEND

Binnen 2 dagen had ik mijn 150 mokken binnen. Razendsnel.... Keurig verpakt.

zeer tevreden

mooi gedaan ....bedankt

Erg fijn!

Het was makkelijk om de mok te bedrukken, het werd snel geleverd en het ziet er mooi uit!

Snel met kwaliteit

Binnen een dag geleverd. Makkelijk zelf te maken. Echt een aanrader.

Makkelijk te maken, goede 3d ziat je zeker weet dat het goed gaat. Enig minpuntje als je er 1 of 2 wil zijn t wel veel verzendkosten, maar wel supersnelle levering

Snel, betrouwbaar, en niet duur

Ik heb met de online tool makkelijk en snel een simpele cadeaumok ontworpen. De bestelprijs en verzendkosten waren niet te hoog en toch realistisch. Twee dagen later kreeg ik de mok netjes en efficiënt verpakt thuis. De druk op de mok was precies zoals ik het besteld had. Al met al ben ik zeer tevreden, en zou ik als ik nog eens een mok nodig heb eerst gaan kijken op mokkenbedrukken.net.

Volledig gepersonaliseerde mokken binnen een paar dagen in huis

Professionele kwaliteit bij laag volume. Vaak wordt het dan erg duur, maar bij mokkenbedrukken.net blijft de prijs laag. Perfect!

Snel levering, mooie mok

Levering idd de volgende dag. Leuke mok geworden en goede kwaliteit mok.

top. snel en mooi resultaat

even snel iets maken in de editor en direct produceren. supersnel geleverd.

Op zondag besteld en 2 dagen later ook echt in huis

Levering conform afspraak. Super verzorgd.

Zinkstraat 1

4823AD Breda