Mooie kwaliteit en snelle service

Een mok besteld. Deze kon ik zelf op een gewenste dag laten bezorgen. Verder kon ik de mok zo aanpassen dat die voor mij goed was. Toen ik de beker in ontvangst nam. Was hij precies zo als ik mij had voor gesteld goede kwaliteit!

Tevreden

Ik ben gewoon blij. Snel en rap aangekomen.

Heel erg fijn wel een beetje donker

Hij was ontzettend goed ingepakt toen het aankwam. 3 van de 2 waarin precies zoals ik had gehoopt. Helaas was de 3de een beetje donker gedrukt maar nou ja, nu toch niks aan te doen. Het was erg snel geleverd en ze zijn van fantastisch kwaliteit! De glans die erop zit is ook top.

Top, mooi, snelle service!

Perfect!

Duidelijk

Alleen de foto ten opzichte van het daadwerkelijke uiterlijk viel me wat tegen, ze zijn groter (wat ik jammer vind) als de foto doet geloven.

Geweldige print kwaliteit

Snelle levering en product is precies zoals verwacht. Coating zou iets dikker mogen zijn want als je goed kijkt kan je er door heen kijken.

Prima kwaliteit en goede persoonlijke service.

Ik heb fotomokken laten maken en de kwaliteit van de prints is prachtig. De kleuren zijn spot on en details blijven goed zichtbaar. Verder ben ik vooral blij met de vriendelijke en behulpzame manier van het service gerichte team. Zet daar de snelle levering naast… Een aanrader

snel en makkelijk

Prima alles ging naar wens

Snel en makkelijk geregeld

Goede prijs/kwaliteit en nette levering (en handige 3D-ontwerptool)

Als ik mokken wil laten bedrukken, bestel ik ze altijd hier. De kwaliteit van de mokken is goed, ze worden netjes en veilig verpakt en snel geleverd. Een groot pluspunt is ook de 3D-ontwerptool. Deze is ontzettend gebruiksvriendelijk en handig, en heb ik tot nu toe nog op geen een andere website gezien. Al met al een goede prijs voor de kwaliteit die je krijgt. Een aanrader!

Snel, mooi & goed

Mokken zien er heel mooi uit. De website was duidelijk. De levering erg snel.

Perfect en goed geleverd

Tovermok is precies geworden zoals ik het wilde hebben.

Erg leuke beker.

Leuke beker, snel geleverd.

Top geregeld en lekker snel in huis!

Wat fijn dat je ook kleine oplage of zelfs 1 mok kan bestellen!

Ondanks het verkeerde adres, snel een oplossing gevonden.

Initieel uit eigen fout het verkeerde adres op de bestelling geplaatsts en direct een mail gestuurd om dit te corrigeren. Vlotte response via email dat dit zou worden opgelost. Helaas was er toch iets fout gegaan bij de zending en werd de bestelling naar het verkeerde adres gestuurd (foutje, kan gebeuren). Na bekendmaking via email werd dit snel opgevolgd en werden er direct nieuwe mokken gemaakt en opnieuw naar het juiste adres verstuurd op eigen kost. Hierdoor maar 1 dag vertraging in het ontvangen van de bestelling en daarover zeer tevreden.

De bestelling en de levering verliepen perfect. De bedrukte bekers zijn heel mooi geworden.

Uitstekend!

Zeer goede en geduldige contacten gehad om zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Opmerkelijk. Ik dacht dat dit soort betrokkenheid bij klanten niet meer bestond. Well done en bedankt.

Ik ben correct en goed te woord gestaan door de klantenservice op mijn vragen. Bestelling werd binnen 2 werkdagen bezorgd.

geweldig

zoals beloofd voor 14.00 uur besteld is morgen in huis. Mijn besteling was heel netjes verpakt en het resultaat zag er super uit!

Snel bestel en leverproces

Het product kon ik snel en makkelijk samenstellen en het werd de volgende dag geleverd in een goede verpakking. Er wordt beloofd op de site dat een normale bedrukking op de keramische mok gewoon de vaatwasser in kan. Het is dus nog even afwachten of dat daadwerkelijk zo is.

Vandaag besteld morgen in huis. Mooi bedrukt!

Tevreden

Makkelijk en gebruiksvriendelijk met bestellen.. zeer snel geleverd. Zeer tevreden

Mooie en snelle levering!

Snel en makkelijk ontwerp gemaakt. Super snel de mok ontvangen. Erg mooi en wordt niet lelijk!

Vlot en goed kwaliteit

Ik bestel al een aantal jaren bedrukte mokken bij dit bedrijf. Altijd goede kwaliteiten en een zeer vlotte levering.

Zinkstraat 1

4823AD Breda