Makkelijk zelf te ontwerpen,snel geleverd,erg mooi!!

Erg goed

Snelle en goede service!

Het bestellen en de communicatie met Mokkenbedrukken verliep snel en erg prettig. De levering was supersnel en het resultaat was fantastisch! Bedankt!

Supergaaf!

Foto's van onze hond op de theeglazen! Een plaatje zeg! Zo mooi gedaan. Ben er superblij mee.

Goede en snelle service

Via de mail een vraag gesteld, snel en een duidelijk antwoord. Mokken besteld via de site. Ik had 's avonds pas besteld. Na 2 werkdagen had ik de mokken al in huis. Goed verpakt en mooi bedrukt. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Leuk cadeau

Gemakkelijk programma, eigen ontwerp snel toe te voegen. Super snelle levering. Netjes verpakt

Goede kwaliteit mok en snel klaar.

Mooie en goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

prima kwaliteit

Snelle levering, prettig en makkelijk bewerkingsprogramma om de mokken te personaliseren, en mooie afgeleverde mokken.

Mooie mok!

Heb een mok besteld voor mijn vriendin, ze vindt het geweldig! Mooie kwaliteit voor die prijs! Zeker een aanrader!

Super goed

Al een paar keer enkele mokken met eigen motief besteld. Altijd mooie bedrukking en snelle levering.

Professioneel, snel, vriendelijk, behulpzaam.

Aanrader. Zal in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen.

Levering was erg snel. Duidelijke opdruk. Ik had alleen verwacht dat de opdracht er midden op zou staan. Misschien een top om dat op de site duidelijker aan te geven hoe je deze het beste kunt plaatsen. Ik heb het zelf verkeerd gedaan

Goed product , goede communicatie , snelle levering .

Zeer tevreden .

Eenvoudig zelf mokken printen en snelle levering

Heel makkelijk en duidelijke software om een mok in alle soorten en maten te maken

Snelle levering en ziet er goed uit

Super snel en op eerste gezicht ziet het goed uit. Aangezien ze als kado weg gaan ben ik benieuwd of ze ook goed blijven

Vlotte levering en zoals gevraagd

Prima in orde!

Goed kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie mokken (standaard kleur binnenkant)

De mokken zien er uit conform mijn verwachting, goede kwaliteit lijkt mij (ze zijn nog nieuw dus de tijd zal het leren), de fotos staan erop zoals ik verwacht had. Goed ingepakt en snel bezorgd na bestelling

top!

Gebruiksvriendelijk programma, goede kwaliteit en snelle service.

geweldig

uitstekende kwaliteit, mooi uitgevoerd, goede mokken ,geen scherpe randen, dus heerlijk om uit te drinken en vast te houden

Snel en goed!

Wauw! Super snel, betaalbare en goede levering! Prijs/kwaliteit is uitstekend! Levertijd was 5 dagen, maar de volgende dag lag het al bij het DHL-punt. Hartstikke tevreden!

top kwaliteit

Mooie mokken en prachtig bedrukt. Attente klantenservice.

netjes ontvangen mooie kwaliteit foto

Goede kwaliteit, scherpe prijs en snelle levering

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling op Mokkenbedrukken.net. Ik heb het bestelproces als zeer prettig ervaren, de ontwerp-tool is zeer handig in gebruik en geeft een goed beeld van hoe het eindproduct eruit gaat zien. Verder is de prijs zeer scherp tov de concurrentie, zeker wanneer het gaat om kleine oplages. Bestelling was de volgende dag al binnen, al met al dus zeer tevreden.

Prima geregeld, prima mokken

Het is precies gegaan zoals afgesproken. Nu nog even afwachten of de mokken in de vaatwasser ook goed blijven.

Zinkstraat 1

4823AD Breda