Goede kwaliteit, scherpe prijs en snelle levering

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling op Mokkenbedrukken.net. Ik heb het bestelproces als zeer prettig ervaren, de ontwerp-tool is zeer handig in gebruik en geeft een goed beeld van hoe het eindproduct eruit gaat zien. Verder is de prijs zeer scherp tov de concurrentie, zeker wanneer het gaat om kleine oplages. Bestelling was de volgende dag al binnen, al met al dus zeer tevreden.

Prima geregeld, prima mokken

Het is precies gegaan zoals afgesproken. Nu nog even afwachten of de mokken in de vaatwasser ook goed blijven.

Goede ervaring

Mooie producten en snelle levering

Snelle levering, mooie producten, netjes ingepakt.

Snelle levering, mooie producten, netjes ingepakt. Alleen jammer dat er zoveel verpakkingsmateriaal wordt gebruikt.

Makkelijk te ontwerpen, niet duur en snel geleverd!

Twee mokken laten bedrukken, ging makkelijk en volgende dag al geleverd. Ook mooi gedaan, mooie kwaliteit! Enige wat ik nog zou verbeteren; ik wilde 2 dezelfde mokken met dezelfde opdruk alleen per mok wilde ik er een andere naam op bedrukt hebben. Ik kon niet aangeven het ontwerp te “kopieëren” om vervolgens alleen de naam aan te passen. Daarom zelf een nieuwe ontworpen. Maar verder, top!!

Super tevreden!

Duidelijke website en de online ontwerp module werkt echt uitstekend! Uiteindelijke mok is exact zoals ontworpen. Goed verpakt en super snel geleverd!

Snelle levering en goede kwaliteit mokken

Meerdere mokken besteld, prive en voor het werk. Altijd snel geleverd en prima prijs/kwaliteit. Ook is de communicatie goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status. Een aantal standaard afbeeldingen op de mok kunnen laten drukken zou prettig zijn. Bijvoorbeeld voor verjaardagen.

Super fast delivery and good quality :)

I am very happy with the website to add designs. Also, the delivery was faster than I expected. Really good :)

Snel bezorgd, mooie kwaliteit en goede service!

Product top geleverd, afbeelding o de mok is perfect

zie eerste opmerking

Goed en netjes geregeld, alleen de opdruk plaats is onduidelijk

Netjes op tijd geleverd, goede communicatie Maar door onduidelijkheid op site heb ik de naam op de verkeerde kant staan

Goede kwaliteit en service

Snel en goed.

Snel uploaden, snel afdrukken en snel thuisbezorgd. En! Zeer correct verpakt. Kortom prima.

Zeer mooi

Erg mooi resultaat die foto op de thee mok. Snelle levering en scherpe prijs, TOP!

Snelle levering, goede en mooie opdruk op mijn bestelling. Helaas bestelling kapot bezorgd. Maar na een bericht naar de klantenservice kreeg ik een mail dat ze nieuwe mokken zouden sturen en deze had ik de volgende dag binnen. Dus prima en netjes opgelost.

positief

De website en het maken van de mokken is zeer eenvoudig. Het resultaat is mooi en zeer snel geleverd.

Goede en snelle levering

Naar verwachting!

Zeer goede ervaring en heel erg tevreden.

Ik ben heel erg tevreden voor jullie advies en hulp bij het ontwerpen. Ik heb zelf heel erg prettig en naar wens ervaren om met jullie samen te werken voor mijn mokken bedrukken. Super snelle proefontwerp en via de mail en telefonisch te communiceren. Alles naar wens verlopen en snelle afhandeling voor afdruk en ontvangst. Ben heel erg tevreden en ziet heel mooi uit. Bedankt voor het prettige samenwerken. Met vriendelijk groet: Debby

geweldige service en snel

Mokken besteld die bedrukt zijn, dit ziet er geweldig uit en super strak. Binnen 2 dagen in huis, top !!!!

Het was even puzzelen om 18 foto's op een mok te krijgen, maar het is gelukt en het resultaat mag er zijn. Prachtige matte mok met heldere foto's. De foto's zijn licht te zien door de zwarte laag, maar je moet goed kijken om te zien wat er op de foto staat. Snelle levering en prettig contact met de klantenservice!

Kapotte beker en daags erna direct gecorrigeerd

Bedrukte mok besteld en die kwam kapot aan, omdat hij niet goed ingepakt was. Foto's gemaild en daags erna kwam de wél correct ingepakte herdruk. Prima service dus.

Geweldig als cadeau

Een mok en een bidon bij jullie laten drukken voor een collega, pakte erg mooi uit! Enige puntje is dat het leuk zou zijn als de variatie aan kleuren verder uitgebreid zou kunnen worden.

Snelle levering (zoals beloofd, volgende dag), mooi product. Zou zeker opnieuw bestellen.

Zinkstraat 1

4823AD Breda