Top winkel!!

Top winkel!!

Top winkel!

Al jaren zijn we klant bij Kelcha. Medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. We gaan zeker terugkomen.

perfect geregeld

perfect geregeld snel bezorgd

Bestelling is prima uitgevoerd.

Duidelijke webshop en snel verzonden.

Pakket werd snel geleverd. Ziet er aan de buitenkant goed uit. Wordt later pas cadeau gegeven. Wel jammer van de irritante mail steeds om te beoordelen. 1x is genoeg.

Super..... ik kan deze winkel aanbevelen

Alles op tijd geleverd, mooie prijzen, ik kan deze winkel aanbevelen.

Makkelijk besteld en snel geleverd!

Voor het eerst een bestelling gedaan via de website. Het product dat ik zocht was iets duurder dan bij de concurent, maar wel op voorraad. De artikelen waren netjes verpakt en verzonden! Ik ben helemaal tevreden en kom vast nog een keer terug!

Top, makkelijk besteld en snel geleverd!

Top, makkelijk besteld en snel geleverd!

Prima geregeld, snel en netjes.

Pakje was de volgende dag al klaar en bij het ophalen werd het ook nog netjes verpakt, goed service hoor.

Mijn eerste Bestelling daar is erg goed bevallen

Mijn eerste Bestelling daar is erg goed bevallen. Snelle en correcte Verzending. Pakketje was de volgende werkdag in huis.

Vriendelijk

Vriendelijk te woord gestaan. Heeft kennis van lego.

Zeer positief

Vakbekwaam, altijd vriendelijk en tijd voor een praatje! Mijn bestelling stond keurig en compleet klaar en perfect ingepakt!

Geweldig!

Goede service, altijd behulpzaam, heel veel keus!

Fijne winkel

Ik heb ‘s morgens een bestelling geplaatst en kon dit een paar uur later al ophalen. Fijne winkel en vriendelijk personeel

Bestelling lag op tijd klaar in de winkel...

Zoals iedere aankoop weer perfect geregeld..

Lag direct klaar

Duidelijke website, het artikel was gemakkelijk te bestellen en ik kon het direct afhalen.

Alles verliep prima

Alles verliep prima

Heel goed verpakt en snel verzonden!

Niet duur, snel geleverd (net voor kerst ook), goed op de hoogte gehouden met mails

Bestelling geplaatst om in de winkel op te halen. Kon het gelijk de volgende dag al ophalen en ook de medewerker was erg aardig. Het is mooi ingepakt. Perfecte service!

Is snel geregeld. Prima gedaan

Snelle afhandeling

Nette website, pakket is snel verzonden en nette communicatie.

Snel en netjes

Pakketje is snel verzonden en was heel netjes verpakt.

Gouw 21

1621 HA Hoorn