Keurig en snel geleverd!

Top, altijd correct geleverd!

snel geleverd

Eerlijke prijs voor de lego city haven.

Top Service

Ik had 1 Artikel Besteld, maar kwam nog 3 artikelen tegen en deze zijn netjes toegevoegd aan de eerst bestelde order, pakketje is netjes en snel verzonden op maandag en dinsdag had ik het netjes binnen gekregen. Zeker een aanrader.

Snelle levering en mooie producten!

Goede ervaring!

Zoals het beschreven is binnen gekomen en mooi optijd

goede verpakking en snelle levering

Tevreden.

De aankoop was zeer snel en makkelijk gebeurd. Enkel jammer dat ze voor belgie niet met postnl of bpost werken. Je kan enkel kiezen levering aan huis en niet op een postpunt. Want als je moet werken zet dpd dit gewoon voor u deur af en voor duurdere stukken is dit gevaarlijk om u pakket kan gestolen worden. Moet echt thuis zijn voor te ontvangen en heb dus verlof moeten nemen daarvoor. Anders wel zeer tevreden.

Goede prijs en snel verzonden.

Bestellen was makkelijk en de verzending was snel. Goedkoopste optie voor deze lego set online!

Ik had een Stranger Things (Mike) Funko pop gehaald en het was de volgende 2 dagen bezorgd de pop was nog heel maar de doos was een beetje beschadigd.

Competitieve prijzen en snelle levering!

Dit was mijn eerste keer bestellen, ik kende de shop nog niet dus was een beetje huiverig, maar aangezien ze een fysieke winkel hebben durfde ik het wel aan. Zorgen waren niet nodig, want de bestelling was er binnen no time! Perfect, erg blij mee!

KelCha heeft vlot gehandeld na de bestelling

KelChe heeft alles snel en goed in behandeling nadat ik een bestelling had geplaatst, daarover niets dan goeds. Wat jammer is dat dpd het vervolgens laat afweten, ten eerste gaan er 3 dagen overheen voordat het pakket op een afhaalpunt aankomt, en dan ook nog eens op een totaal ander afhaalpunt als aangegeven. Dit betekende ipv 20 minuten op en neer fietsen 45 minuten op en neer fietsen.

Prima en vlotte service

Vriendelijke en meedenkende winkel die zijn beloftes nakomt.

Geweldig!

Snel geleverd, goed verpakt, geweldige prijs. Ik ga deze shop vaker bekijken.

Leuke winkel

Mooi assortiment, gezellige mensen die in de winkel staan

Eerste keer goede ervaring

Funkpop voor mijn zoon gekocht hij is blij mee, Netjes verpakt optijd bezorgd.

Bestelling snel geregeld. Groot assortiment en goede service.

Veel keuze

Genoeg keuze en snel geleverd

Eerste keer besteld bij KelCha en een hele fijne ervaring, producten snel geleverd.

DE specialist van Lego!

Ik ben uiterst tevreden over Kelcha Toys, want: 1 De eigenaar weet waar hij over praat; 2 Hij heeft altijd tijd voor een praatje; 3 Er wordt oplossingsgericht gehandeld; 4 Supersnelle verzending; 5 Keurige, verzorgde winkel.

Goede service!

Hele leuke winkel!

Fijn dat het zo snel kon online.

Wij zijn niet meer zo snel ter been, dus het was fijn om online te kunnen bestellen en te laten brengen.

Perfect geregeld

ik ben al voor de zoveelste keer zeer tevreden. KelCha Toys is dus geen ééndagsvlieg. Makkelijk te bestellen, fijn om op te kunnen halen. Goede service.

Prima winkel

Ik koop hier al jaren lego voor mjjn zoon of neefje. Aardige mensen.

Top winkel!

Of je nou de bestelling laat bezorgen of in de winkel ophaalt, super service! We zijn al jaren klant en zullen het nog jaren blijven.

Gezellige winkel met leuke spullen voor een mooie prijs!

Gezellige eigenaar! Altijd wel in voor een praatje! Heel veel spulletjes voor een goeie prijs! Echt een aanrader!

Gouw 21

1621 HA Hoorn