Uitmuntend!

Door mijn werkschema en het naderende weekend was ik genoodzaakt om een cadeau te bestellen en te laten leveren. Netjes bezorgd, afgehandeld en mijn opmerking is keurig gelezen en uitgevoerd. Toppers!!

Goede service en vriendelijk personeel

Heb altijd goede ervaringen met Kelcha! Bestellingen altijd goed en snel beschikbaar.

Super tevreden

Ik kom niet vaak baby hello kitty speelgoed tegen. Ik bestelde het boekje maar die was er helaas niet meer maar ik ben heel goed gecompenseerd en de baby en ik zijn super blij!

Top ervaring

Het uitzoeken op de site is eenvoudig. Bestelling plaatsen en betalen is kinderlijk eenvoudig. Bezorging gaat snel.

Bestelling stond klaar, is keurig ingepakt en vriendelijke en attente verkopen

Netjes verpakt goed aangekomen

Positief, Nette mails en site. Levering duurde wat lang

Snel gevonden wat ik zocht. Duidelijke omschrijving. Ik woon in de buurt dus kon het ophalen in de winkel. Kan direct dezelfde dag omdat de voorraad in op de site dezelfde is als in de winkel.

TOP

altijd keurig en snel geleverd!

Gewoon top

Snelle levering, Netjes verpakt. Gewoon goed

Leuke collectie hot wheels!

Mijn zoontje was op zoek naar een hot wheels van super Mario. Die was hier nog gewoon beschikbaar! Snelle levering en goed verpakt.

Gewoon goed!

Goed product, goeie communicatie toen ik een vraag stelde en terugkoppeling daarvan.

Snelle en zeer goede service, leuke winkel en uitstekend personeel.

Het was gewoon goed. Flexibel, klantvriendelijk, snelle levering.

Snelle service, goede prijzen

Beetje jammer

Bestelling gedaan funky pop netje gekomen ma beschadigt terug gestuurd zelfde funky pop gekregen weer met zelfde beschading krijg na me hoofd dat hun vals beschuldig Nouw mooi verhaal

Top !

Sinds de oprichting van KelCha, koop ik bij hun mijn Technisch Lego. Ik ben ook pas weer Lego gaan kopen, sinds dat KelCha er is. Ik heb ontdekt hoe leuk het weer is, om zoiets in elkaar te knutselen. De pakketen zijn vaak niet de goedkoopste, die ik uit kies. Dat ligt niet aan KelCha, maar aan Lego!! Als KelCha zou moeten stoppen of moeten vertrekken, omdat het niet financiel houdbaar is, dan is het wel heel erg gesteld met Hoorn !!

Leuke winkel!

Goed assortiment, duidelijke en vlotte afhandeling!

Mooie set maar aflevering slecht

Ik heb een legoset besteld, ruim op tijd voor een verjaardagfeestje. Echter DPD kwam deze leveren, in de app stond geleverd. Er was niks bezorgd de vervoerder was ook niet langsgeweest. Na een week heeft KelCha ontdekt dat het pakket bij een pakketpunt 10 km verderop lag. Helaas heb ik nu weer kosten moeten maken om het pakket op te sturen naar de jarige

Snelle levering en netjes ingepakt

Ik had 10 kleine lego sets besteld, deze waren er binnen 2 werkdagen en waren erg netjes zonder schade ingepakt en geleverd.

Scherpe prijs en vlotte serviy

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goed op de hoogte gehouden, vlotte levering. Zeer tevreden.

Nette winkel!!

Weshop is duidelijk en bijgewerkt

personeel met hart voor de zaak !

Gewoon goed! En snel geleverd!

Top service!

Zeer tevreden! Het pakketje werd snel Verzonden en er zat geen 1 beschadiging aan de funko.

Altijd in orde

Juiste communicatie, product zoals besteld.

Gouw 21

1621 HA Hoorn