Vriendelijke en goede service

Ruime keuze en veel op voorraad.

Goed geïnformeerd en netjes opgestuurd.

Ze houden je goed op de hoogte wanneer het product beschikbaar is en daarnaast 3 dubbel verpakt. Zodat de doos niet is beschadigd! Top!

Helemaal top

Leuke winkel en aardige verkoper

Snel

Snel en gemakkelijk. Verzendkosten waren vrij hoog.

Fijne communicatie, keurige verpakking en levering. Mooi assortiment.

Snel betaalbaar vriendelijk

Fijne service, niet te die en de kinderen helemaal blij met hun Lego. Kleine ondernemers die voor mijn gevoel met hun hart werken.

Prima service!

Uitstekende service; ze waren erg vriendelijk, snel en effectief toen ze werden gebeld en gemaild vanwege een probleem met mijn pre-order. Ook Engels gesproken toen ik de bestelling later ging ophalen. Aan iedereen aanbevelen

Netjes verpakt en snel geleverd! De pre-order was zelfs eerder beschikbaar! Dankjewel voor de goede service!

Snelheid

Snelle levering, netjes verpakt

Goed.

Snel en netjes geleverd.

Fijne service

Voor onze zoon zagen we een setje Lego. Deze was op dat moment nog niet beschikbaar maar we konden deze wel kosteloos reserveren voor wanneer deze beschikbaar was. Dit hebben we gedaan. We kregen netjes een melding toen de Lego beschikbaar was. Na bestellen was deze de volgende dag in huis. Wij zijn erg blij met deze reserveer service.

Snelle verzending

Snelle verzending

Goede en snelle service!

Ik had een bestelling geplaatst die nog niet op voorraad was, maar op de aangegeven datum was het bij mij binnen. Goede en snelle service. En vriendelijk mijn mail beantwoord.

Snelle verzending… alles prima…

Zoals boven vermeld….

Veel op voorraad voor goede prijzen

Fijn dat we de poppetjes konden bestellen, zo wisten we welke erin zaten.

Snelle levering, goed verpakt

Op de telefoon werkte de website niet lekker, maar op de laptop prima. Heel tevreden met het product. En een stuk goedkoper als bij andere aanbieders.

Snel verstuurd, goede service

Ik had mijn bestelling snel binnen en ben heel tevreden over het aanbod.

Goede product,prijsverhouding

Mooie spullen voor een fatsoenlijke prijs.

Uitstekend!

Overzichtelijke site, bestellen gaat makkelijk, levering is snel en de producten zijn top! Zeer tevreden dus!

Prima winkel

Alles too

Snelle levering voor een goede prijs

Overzichtelijke webshop met goede prijzen en snelle levering

Makkelijk en snelle levering

Lego pakket besteld wat erg makkelijk ging. Voor ik het wist was hij al bezorgd. Perfecte staat.

Snel en goed geleverd

Een klein minpuntje, je moet achteraf kunnen betalen, wij willen geen risico nemen met vooruit te betalen. Doen we in principe nooit.

Geweldige service

Correct en snelle levering