Ruim assoritment

Als Lego liefhebber komen we altijd uit bij Kelcha. We worden er altijd fijn geholpen en hij heeft een ruim assortiment en dus voor een ieder wat wils.

Sneller levering

Snelle en betrouwbare levering.

Prima geregeld

Prima online iets te bestellen

Online heb ik een funko pop besteld. Bij ontvangst beleek dat het de verkeerde bestelling was. Het was een funko pop van een andere klant. Na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik een verzend etiket toegestuurd via de mail en de andere klant voor wie mijn ontvangen pakketje eigenlijk bedoeld was ook. Beiden hebben de pakketjes bij een DHL punt afgegeven en de volgende dag was het juiste pakketje in huis. Prima en zeer zeker snel opgelost, waarvoor nogmaals dank.

Leuke Hot Wheels voor een mooi prijsje!

Super winkel en service

Voor Lego en Duplo komen wij altijd hier. Groot assortiment, goede service! Aanrader en een aanwinst in ons centrum!

Snelle bezorging geen klachten

Prima service snelle levering

Online lego gekocht. Prima ervaring. Prima service en snelle levering.

Snelle levering.

Trage levering en verpakking beschadigd

Producten besteld die de volgende dag geleverd zouden worden. Echter duurde het uiteindelijk bijna een week. Ik heb het idee dat ze het pas een paar dagen na het sturen van de verzend bevestiging daadwerkelijk aan DHL hebben gegeven. Bij ontvangst blijkt vervolgens ook nog eens dat het onvoldoende verpakt is en enkele Lego dozen beschadigd waren. Maakte me voor die sets gelukkig niet uit maar is toch niet wat je verwacht. Jammer.

Prima prijs en snel geleverd

Snelle levering voor een prima prijs

perfect

Super delivery, fast and no damage!!!

Toplevering

Kei snel en correct geleverd

Super gewoon

Fantastische ervaring!! Heel correct!!!! Groeten, Dirk

Fijne winkel met breed assortiment en goede prijzen

Ik kom altijd graag bij Kelcha. Het assortiment is breed en de prijzen zijn erg goed. Je wordt altijd goed geholpen.

super

vandaag besteld, de volgende dag in huis. netjes verpakt groot assortiment

Top winkel wel iets aan de dure kant maar voor zo'n lokale winkel valt dat eigenlijk ook wel weer mee!

Altijd een feestje!

Bij Kelcha word je altijd vriendelijk geholpen. De winkel heeft een heel uitgebreid assortiment, is gezellig en overzichtelijk. Dikke 10!

Bij andere aanbieders nog wel wat goedkoper.

Goedkoop, correct en snel

Betrouwbaar en snel. Al vaker iets besteld of opgehaald.

een heerlijke winkel met enthousiast personeel

als je in de winkel komt gaat je hart al snel kloppen en je zou wel van alles willen kopen voor mijn kleinkinderen maar ook voor mezelf

Gewoon goed

Lego besteld tegen een concurrerende prijs. Snel geleverd!

Bestellen prima en zeer vriendelijke winkel

Top snelle verzending ook

Top service en snel geleverd geen op of aanmerkingen verder

De site was prima, bezorging snel, product niet duur, goede ervaring.

Gouw 21

1621 HA Hoorn