De bestelling was snel en het assortiment echt uitgebreid. Ik zal vaker hier bestellen.

Vlotte afwikkeling!

Binnen gestelde pakket ontvangen en retour melding ging ook goed. Met een link in een mail kon ik het retouretiket printen en het pakket weer retour zenden. Binnen 14 dagen het geld weer op de rekening, dat is afwachten dus maar ik heb er vertrouwen in!

Betrouwbaar en vriendelijk

Via de overzichtelijke website besteld, gebeld wanneer ik het kon ophalen. Opgehaald (click en collect). Werd vriendelijk ter woord gestaan en de lego was keurige ingepakt voor een verjaardag! Locatie midden in het centrum van Hoorn (je kunt niet voor de deur parkeren maar op 30 meter afstand kon ik parkeren. Dus prima te doen met de auto. Goede eerste ervaring

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering, als was netjes verpakt

Snelle levering en netjes ingepakt!

Snelle verzending en met zorg ingepakt!

Voor een verjaardag een doos lego besteld en laten bezorgen. In de opmerkingen aangegeven dat het om een cadeau ging. Het pakketje was leuk ingepakt! Ook snel verzonden.

Ik ben tevreden

De bestelling was snel geleverd en netjes verpakt.

Mooi aanbod, goed geregeld, betrouwbaar

gewoon goed

Goedkoper dan webshops en ruime keuze

Ik had nog nooit van deze speelgoed winkel gehoord, dus eerst even uitgezocht of ze al zuivere koffie waren:D Op internet alleen maar positieve reviews en aan de telefoon waren ze ook heel aardig. Hun speelgoed(wat ik heb gekocht) was bij hun net wat goedkoper dan in grote webshops. Ze hebben ruime keuze. Zijn zeer goed geslaagd. Had bij de bestelling via internet gevraagd of ze de kado's ook willen inpakken. En zo kwamen ze ook binnen. Met een extra kleurboek waar we ook blij mee waren. Kortom we gaan hier vaker shoppen.

Latere levering - €4.95 verzendkosten voor een brief.

Levering was 2 dagen later terwijl er stond dat het de volgende dag zou komen. Daarnaast moet ik eerlijk zeggen dat ik €4.95 voor een brief waar het pakket in zat redelijk veel vind.

Goed geholpen

1 product is verkeerd bezorgd, ben benieuwd hoe we dat gaan oplossen.

Fijne webshop

Snelle levering, keurig ingepakt.

Makkelijk om te bestellen en snel in huis!

Snelle vlotte levering ondanks corona beperkingen

Snelle vlotte levering ondanks corona beperkingen tegen een scherpe prijs en goede service.

Fijne zeer volledige winkel.

Mijn online bestelde pakket werd supersnel en feestelijk ingepakt bezorgd op het juiste adres.

gewoon top

snel geleverd en duidelijke communicatie. al vaker hier besteld en altijd goed afgehandeld

Goede en snelle service!

Prima bestellen bij KelCha Toys!

Alles perfect geleverd en snel.

Duidelijke website en gemakkelijk te bestellen!

Uitstekend!

Heel snelle levering en aantrekkelijke prijzen

prima shop! Niks aan veranderen!

Goedkoper kon ik het door mij bestelde product nergens vinden! Snel geleverd, één dag vertraging maar dat lag aan het vervoerbedrijf. Stevig verpakt. Kortom..... AANRADER!!!

Snel, overzichtelijk en keurig afhandeld

Leuke sets voor een goede prijs

Bijna elke set is wel te vinden, op voorraad en voor een goede prijs!

Prima winkel, groot assortiment. Vriendelijke bediening

Vriendelijke service!

Ik kon mijn bestelling heel snel ophalen

Gouw 21

1621 HA Hoorn