Ook nu prima service!

Altijd goede service, ook nu met bestellen en ophalen bij de winkel. Keurig aangegeven hoe en wanneer je het kunt ophalen. Tevreden klant!

Super snelle en goede levering

Uitgebreid assortiment en zeer snelle en correcte levering !!

Super goed

KelCha is super ook voor volwassenen niet alleen voor kids. Ik zag een heel mooi cobi batleschip, soort lego. Ik was al langere tijd op zoek maar kon hem niet echt vinden. Toen zag ik dat KelCha hem wel had. Voor ook nog eens een gunstige prijs. Battleship USS Iowa + USS Missouri # Cobi 4812. Niet alleen super mooi model maar KelCha leverde super snel. binnen een dag was hij er. Goed verpakt. Zeker vaker daar bestellen. gr Sjaak

Mooi op tijd besteld en geleverd

Mooi op tijd besteld en geleverd

Bestelling geplaatst voor zoon. Kwam netjes verpakt en optijds aan. Zelfs extra boekjes bij de lego bijgevoegd. Tevens scherpen prijzen qua lego met concurrenten.

Goede service, snelle levering

Als enige bestelde product op voorraad. Makkelijk bestellen en betalen en super snelle levering!

Supersnelle levering, mooi product

Lego... niet alleen meer kinderspeelgoed en daarom ben ik als collector opzoek naareuke deals. KelCha was niet alleen de goedkoopste aanbieder maar ook snele service en mooi overzichtelijke website. Bestellen was super eenvoudig.

Niks mis mee!

Drie puzzels besteld voor in vergelijking met anders sites een super lage prijs! Door de Corona en weerproblemen een ietwat vertraagde levering maar dat is KelCha niet te verwijten. Al met al prima aankoop, prima prijs en kwaliteit.

Vriendelijk

Vriendelijk en snel en heel veel keus

snel

Alles kwam snel en goed binnen, ik ben tevreden

Uitstekend!

Playmobil netjes verpakt, snelle levering

Vriendelijke mensen, ruime keuze in winkel en online. Snelle service bij online bestelling.

Uitstekende service

Ik ben reuze tevreden. Goede en duidelijke communicatie en snelle levering.

Snel besteld, snel geleverd. Super

Goede service..na bestelling snel bericht en volgende dag geleverd. Ben zeer tevreden.

Goede ervaring

Super snelle levering en cadeautje is ingepakt geleverd bij mijn broer omdat ik het zelf niet kon afgeven vanwege CODID: helemaal top dus!

Volgens afspraak

Duidelijke website en volgende dag geleverd.

Snelle Levering en Uitstekend verpakt

fijne webshop tegen mooie prijzen

zag deze site voorbij komen tijdens een zoektocht naar lego, zag al snel dat ze goede scherpe prijzen hadden. Bestelling gedaan en was vrij snel geleverd

Snelle levering en prima service!

Snelle service.

Snelle verzending, goede communicatie.

Leveren zoals beloofd!

Leveren zoals beloofd, goed communicatie/order status updates en netjes verpakt geleverd.

Prima verpakt.

Goedkoopste veel keuze snelle levering fine winkel

Super!!

Na lang zoeken Lego pakket bloemen gevonden en zelfs de volgende dag goed verpakt en verzorgd in huis

Gouw 21

1621 HA Hoorn