Een artikel was niet op voorrraad. Ik werd via een mail nog dezelfde dag op de hoogte gebracht. En het te veel betaalde bedrag was binnen 2 dagen terug gestort. Top!

zeer goed

heb een hele prettige ervaring en had snel me bestelling in huis

Geweldig!

Super snelle levering en ik was precies op de hoogte waar mijn pakketje was! Netjes ingepakt!

Snelle levering goed verpakt

Over de leveringstijden ben ik zeer te spreken en ook nog voor een mooie prijs. Mooie deal ten opzichte van de plaatselijke speelgoedwinkel. Goed verpakt en dus beschermd tegen valpartijen.

Perfecte en vlotte levering

Ik heb mijn bestelling netjes en snel gekregen. Erg tevreden!

Goede website, makkelijk te gebruiken.

Leuke winkel.

Snelle levering prima

Snelle levering, zorgvuldig verpakt en de prijs normaal!!!

Fijne winkel en aardig personeel

Duplo voor mijn kindjes besteld en ophalen in de winkel. Ze hadden alles in een doos verpakt die ik zo kon meenemen.

snel en correct

goed en vaak goedkoper

Goede, snelle service!

Mijn bestelling werd keurig bezorgd op de aangegeven dag. Was netjes verpakt en compleet.

Snel, goedkoop en goed ingepakt

Mijn ervaringen spreek voor zich in de titel

Ga ik vaker lego bestellen.

De prijs was aantrekkelijk en binnen een dag kreeg ik al bericht dat het pakket was verzonden. De volgende dag werd het bezorgd. Alles was tiptop geregeld en netjes verpakt. Ik ga hier zeker vaker lego kopen.

Zeer snelle correcte bezorging.

Binnen 24 uur het bestelde keurig bezorgd. Communicatie via mail goed.

Grote keus

Leuke doos Lego gekocht snelle levering

snel en correct geleverd

Snelle afhandeling en correcte communicatie

Prima eerste ervaring

Makkelijke bestelling / Scherpe Prijs / Snel geleverd

Snelle levering! Besteld en dag later al gekregen!!!! Super.

Goed assortiment speelgoed, bestelde binnen dag bezorgd.

Goed assortiment speelgoed, bestelde binnen dag bezorgd.

Goede service, snel verzonden

Makkelijk bestelproces, verzending op tijd. Dus goede sirvice wat mij betreft

Zie onderstaand

Één ding klopt niet, voor een bepaalde tijd besteld zelfde dag in huis. Dit werd een dag later. Verder goed.

Zeer positief

Voor de eerste maal besteld bij deze legoshop. Zeer goede prijszetting en een correcte levering. Ik bestel hier in de toekomst nog zeker. Kevin Van Rompuy België

Snel in huis,goed verpakt,super

Goede prijs, snelle service

Heldere communicatie, bereikbaar bedrij

Ik heb hier een lego-set besteld. Ik kreeg daarbij een mail dat de bestelling was verzonden terwijl het ging om een ophaal-bestelling. Ik heb toen even gemaild en ik kreeg een helder antwoord wat er fout was gegaan. Het pakket kon gewoon opgehaald worden.

Gouw 21

1621 HA Hoorn