Super service

Super simpel om onlinr te bestellen en dan in de winkel ophalen.

goed en snel geleverd

Produkt is snel en goed geleverd volgens koopovereenkomst.

Hele snelle levering en prima service.

Snelle levering en een goede service.

Ik heb mijn bestelling in goede orde mogen ontvangen en ook de levering was gelukkig erg snel. Ik hoop dat als ik de volgende keer weer eens een bestelling plaats bij KelCha Toys 4 Kids, ik weer zo'n goede en snelle service krijg.

Al jaren top

Vroeger tien de kinderen kleiner waren, kochten we er playmobiel en nu sparen ze funko's. Goede winkel en aardige eigenaar!

Snel en netjes geleverd

De bestelling werd snel en netjes ingepakt geleverd. Goede communicatie, prettig geholpen

Prima, snel en netjes geleverd

Kleine bestelling gedaan, maar is met zorg behandeld en snel verzonden.

Snel geleverd en goed verpakt

Top Service

Ik had een aantal funkos gekocht bij KelCha, helaas was er 1 niet op voorraad maar ze hebben wel direct gehandeld en geld terug gave geregeld. Snelle en goede Service overall.

goed en snel

goed en snel

Prachtig assortiment, zorgvuldig verpakt en geeft bovenal aandacht aan haalbare wensen. Top!

Zie bovenstaande zin ;)

Product kwam snel en in goede staat aan

Snel geleverd goede communicatie

Fijne site met veel producten om uit te kiezen.

De baas van Kelcha is vriendelijk.Ik heb weleens vaker iets bij kelcha gekocht en het heeft mij nog niet teleurgesteld.

levering boven verwachting prima verpakt

Goede service, mooi product

Goede en snelle service

Voor onze dochter op zoek naar een set lego poppetjes, zonder de kans dat je meer van dezelfde krijgt. KelCha levert dit door de sealbags te openen en de poppetjes los in zakjes in de verzenddoos te stoppen. Snelle service en volgens planning geleverd. Onze dochter zal blij verrast zijn als ze de poppetjes voor haar verjaardag krijgt

Prima ervaring

Voldoende keus

Mooie prijs, snelle verzending

Mooie aanbieding, snel verzonden.

Zoals afgesproken geleverd bij pre order

Product direct na 1 januari op te halen tegen nette prijs

Klasse

Snel en efficiënt! Van harte aanbevolen webshop.

Snelle en nette service!

Leuke duidelijke site. Bestelling ging makkelijk en mijn bestelling is gelijk opgestuurd en snel geleverd. Top bedrijfje!!

Goede service, vriendelijk personeel!

Helemaal top!

Vlot