Fijne winkel om online te shoppen!

Inmiddels al twee keer Funko Pops bij KelCha Toys besteld en beide keren werd de bestelling snel afgehandeld en de volgende dag al bij mij thuis aangeboden. Beide keren zeer tevreden over de gang van zaken, ik blijf de site voor de Funko Pops in de gaten houden!

Goed en snel

1 dag na bestelling al binnen. Zeer goed verpakt, de originele doos onbeschadigd, dat is voor een verzamelaar als ik nog belangrijker dan de snelle levering.

Om 15 uur besteld, de volgende dag al in huis. Netjes afgeleverd met een lekker chocolaatje erbij. (Kerst)

Vlot geleverd.

De ene dag online besteld, de volgende dag opgehaald!

Topservice met supersnelle verzending!

KelCha Toys heeft een uitstekende klantenservice. Voor 16u besteld, en mijn pakket werd effectief om 16u15 al verzonden. Grote aanrader!

Product zoals beschreven, snel geleverd

Betrouwbaar en op tijd

Snelle levering.

Knus en altijd vriendelijk

Altijd fijn om hier te winkelen. Grppt assortiment en zeer vriendelijk.

Prima vlotte afhandeling van mijn bestelling, keurig ingepakt, pakketje kwam netjes aan zonder deuken of scheuren. Dik tevreden!

service en klantgericht

Snelle reactie op vraag via email. Goede service verpakking bestelling. Duidelijke communicatie voor vervolg na bestelling. Klantgericht!

Binnen 24 uur kado in huis !!

Super snelle levering. Toen ik achteraf via mail een vraag stelde kreeg ik direct antwoord !! Keurig service gericht bedrijf !!

Helemaal goed!

Snel verzonden

Snel verzonden goed verpakt

Altijd prima!

Bestel en koop al jaren bij Kelcha. Nog nooit problemen gehad. Online niet en ook in de winkel niet. Bestellingen gaan altijd goed.

Goede service, vriendelijke hulp, goede aanbiedingen!

Dikke prima

Levering was snel in december, zeker vergeleken met andere webshops. Bestelling was compleet, goed verpakt en ik kreeg nog iets extra's omdat ik zo veel van een bepaald merk besteld had. Ontzettend lief!

Betaalbaar en snelle verzending

Betaalbaar en snelle verzending

Betrokken en professioneel

Besteld via website en alles stond keurig klaar bij ophalen.

Betrokken en professioneel

Besteld via website en alles stond keurig klaar bij ophalen.

Vriendelijk en snel

Gezellig winkeltje in de stad. Online bestellen gaat altijd vlot . Scherpe prijzen. Altijd eerst bij Kelcha kijken voor de Lego.

Toppers!

Ga ook eens langs in de winkel in Hoorn.

Prima winkel

Goede producten voor een goede prijs, mét vriendelijk personeel. Ook nog eens mooi ingepakt, top!!!

Snel en goed geleverd

Netjes en snel verstuurd makkelijk te bestellen

Heel fijne (web) winkel!

Wij doen onze aankoop in de fysieke winkel, of bestellen online en halen onze aankoop op in de fysieke winkel. Altijd heel behulpzaam, vriendelijk contact en super service! KelCha heeft een ruim assortiment en staat ook nog in het mooie Hoorn!

Gouw 21

1621 HA Hoorn