Ik heb nog steeds niks ontvangen,dus ik kan het slecht beoordelen.

Ik heb nog steeds niks ontvangen,dus ik kan het slecht beoordelen.

Dit kon niet beter.

Perfect gekregen wat ik besteld had en zeer snel.

Alles bestens

Alles perfekt. Bestes Preis-Leistungsverhältnis. Sehr gut verpackt und schnelle Lieferung.

Supper, snel

Alles korekt een snel gelevert, supper

Hele snelle service, onderdeel was goed verpakt.

producten top , website laat te wensen over

Wij zijn een regelmatig terugkerende klant, daar de producten top zijn. Wij hebben echter telkens problemen om de betaling via uw website te doen. Telkenmale moet u een link per email sturen vooraleer de betaling kan gedaan worden vanuit België. Er wordt ons iedere keer verzekerd dat het probleem opgelost is voor de volgende keer maar helaas dit is nog steeds een terugkerend probleem. Tevens zou het handig zijn dat we de factuur van de bestellingen terug kunnen vinden via uw website daar ook deze doorgemaild worden en vaak niet terecht komen!

einfach TOP!

Orginal Ware, Super sicher verpackt, sehr schnelle Lieferung

SCHNELL GUT UND ZUFERLÄSSIG

ERSTE MAL BESTELLT

snelle levering goede prijs kwaliteit

Vriendelijk en snelle levering

Pompe à injection haute injection

Livraison rapide, bien emballé et produit conforme à la commande.

Vandaag gaan we verstuiver monteren.

Alles goed en op tijd

Genau dass was ich bestellt habe,gut und günstig

Ich habe das erste mal bei Ihnen Bestellt. Ich würde es soffort wieder machen. Bin sehr zufrieden.

Goed product voor weinig geld

Origineel bosch onderdeel besteld voor mijn Opel Astra , kost bij de dealer 190€ . Bij mpr Parts, 26.44 incl verzendkosten !! Dat is nog eens voordeel

Alternateur

Je suis très satisfait envoi rapide et soigné

Top bedrijf

Snel geleverd Product was super goedkoop vergeleken bij andere aanbieders

Bonne expérience de commande d'un démarreur pour bateau moteur VOLVO 2002

Beaucoup de choix , recherche facile, livraison rapide (en France,Bretagne) 4 jours ouvrés, très bon emballage, pièce neuve en très bon état, pas encore essayé.

Snel geleverd en netjes verpakt

Scherm is netjes verpakt en voor een nette prijs met een kar garantie. Plug en play

Alles Top

Sehr schnelle Lieferung, gerne wieder!

De site is prima

Site is super ,vind een ding op Dit moment niet kunnen is dat ik 2jan spullen heb besteld voor me auto en het is nog Geeneens opgehaald

Prima spul, daags erna geleverd gekregen , Top

Startmotor is van een goede kwaliteit en voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Daags na de koop geleverd. Prima geregeld.

Alles Gut soweit

Ich bin ansich zufrienden. Schnelle Lieferung. Der Dichtring in der Pumpe war leider nur defekt. Ich musste die Pumpe aber erneuern und musste dasTeil von der Alten Pumpe übernehmen. (Stößel eingelaufen)

Schnelle Lieferung, top Qualität

Sehr kurze Lieferzeit, top original Ware. Alles Bestens.

alles super

Schnelle Lieferung, günstiger Preis für Höchste Qualität