Mando email y no me contestan

Hice el pedido y cuando voy a buscar por dónde está sale como que no existe mando emails y no me contestan

Geweldige ervaring!!

ik wou eigenlijk apart nog even bellen om te zeggen wat een goede service jullie hebben! Even gebeld of het het juiste onderdeel was en een paar dagen later in huis, ik woon in Spanje, hartstikke bedankt en tot de volgende keer.

Goede prijs/ kwaliteit

Nieuwe startmotor besteld en snel geleverd en dat voor een mooie prijs.

Alleen Chat werkt niet binnen 15 minuten

Geen antwoord op eerste vraag of mijn order al verstuurd is!! Blijkt al onderweg te zijn. 10 minuten later ontvang ik pakket binnen. Alleen raar dat je al voor een beoordeling wordt gevraagd voordat je pakket überhaupt binnen is.

bedankt

Hallo Ik vind dat uw service correct is, maar ik heb de juiste onderdelen niet gevonden, jammer Ik zou elke keer terugkomen om uw catalogi te bekijken als dat nodig is, bedankt

All good

Ordered bosch airflow meter for insignia,came after 3 days to ireland.Fast for a good price.Thank you

Good quality parts delivered quickly.

The part I ordered (Ducellier solenoid) is hard to find. MPR stock the part at a good price. My only suggestion is to offer the option of a cheaper form of shipping for orders that are not urgent - regular post or even sea mail.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Bijvoorbeeld dynamo old jeep snel geleverd voor een nette prijs

Snelle verzending, goede telefonische service

Prima. Redelijke prijs, prima contact via email en telefoon Aanbevolen!

Très satisfait

Je suis très satisfait de mon achat. Le produit acheté est conforme à la description et fonctionne parfaitement. Le prix est très intéressant et la livraison très rapide. Je recommande ce vendeur et je n’hésiterai pas à commander de nouveau.

Snelle Levering alles OK

Alles Ok

Netjes product, snelle levering

Een van de weinige bedrijven die mijn onderdeel nieuw levert. Dank jullie wel voor het assortiment en de snelle levering!

Aanrader

Great service

Perfect service, and good pricing

Nefarious not recommended

Not recommended at all very bad customer service very bad waiting for a part 9 days and I still do not have the part or answer

No contesta

Me pone que el paquete esta enviado pero en España no existe ningún paquete con el número de seguimiento que me ha facilitado. Llevo esperando 5 días. No tengo ni paquete ni mi dinero. El dinero cobra muy rápido envío tampoco es barato pero enviar paquete o contestar ya no les interesa. Servicio muy malo. Hello, last week I bought a product from your page. It has not yet reached me, he tells me that it is still in Holland without sending it. You say that shipping is 2 to 5 business days, we are today on August 17 and I do not have my order, you think this is normal. You are not meeting the delivery deadline. I want to know where is my order? Why was it not sent on August 10 as you have told me? With the tracking number, the TNT company in Spain cannot find any package, they tell me that the package has not yet been sent from Holland. The tracking number is 165815183. You told me it would arrive on Thursday, August 13 before 6:00 p.m. and it has not arrived because it is not in Spain. I want quick fixes. Or quick refund. V-ORD-4178

• ¿Nos recomendarías? No

Super fast ans good product.

Serious seller.

Très professionnel

Très professionnel, envoi rapide et très soigné

geen next day delivery

Na 5 dagen het pakket ontvangen, maar wel op tijd aangemeld bij de vervoerder dus werk samen met een andere pakketdienst.

Keurig afgehandeld!

De telefoon werd niet opgenomen ( vakantie bezetting?), maar binnen 5 minuten werd ik terug gebeld. Daarna werd ik door........( sorry) keurig en adequaat verder geholpen. 2 dagen later het bestelde onderdeel thuis. Perfect!!!

Jestem bardzo zadowolony z tej części, bo w Polsce był problem z tym elementem. Przesyłka dotarła szybko. Na pewno do Was wrócę i będę polecał znajomym Waszą firmę. Dziękuję i pozdrawiam. J.Natanek.

Ware wie beschrieben, schnelle Lieferung, gern wieder!

Der am Abend bestellt Starter wurde am Morgen des 2. Tages in Deutschland angeliefert. Schneller als erwartet und schneller als beschrieben. Der Starter war besser als beschrieben (original Mopar) und passte genau zu dem Fahrzeug. Das Paket war sehr gut und sicher verpackt. Insgesamt bin ich sehr zufrieden, gern wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Keep up the Good Work !

Many thanks, delivery alternater within 22 Hrs !! New Record for me Best Regards Rolf Breuer

Goed en snel en betaalbaar

Precies zoals afgesproken volgende keer weer.

Industrieterrein 27

5981 NK Panningen