X

Duidelijke site, snelle levering

Gewoon goed

Producten lekken

Meerdere keren nieuwe producten aangeschaft om mijn beregeningssysteem goed aan te sluiten. Elke keer zit er wel een product bij dat lukt. Met deze spullen kan ik mijn tuin niet automatisch benaderen zonder veel water te verspillen.

Reactie van het bedrijf

Beste M, Als u lekkages constateert op meerdere plaatsen van meerdere bestellingen achten wij de kans zeer groot dat dit te maken heeft met hoe u het systeem gemonteerd heeft. Om deze reden adviseren wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Volgens ons systeem Heeft u uw eerste bestelling in Maart 2021 geplaatst. Als het toen lekvrij was en nu niet meer dan is er iets kapot gegaan. Dit kan komen door nalatigheid in het onderhoud (winterklaar maken). Mocht dit niet het geval zijn, ook dan adviseren wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

“Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend”……

Jullie woorden worden dik en dubbel waargemaakt!!!

Snelle en complete levering

Duidelijke website en een snelle en complete levering

Alles correct en snel geleverd.

Alles werd correct en zeer snel geleverd. Niets aan te merken. Prima service. Aanrader!

Uitstekend product.

Communicatie over het product, verzending, ontvangst, verpakking zijn zeer goed. Ik ben zeer tevreden met de kraanverdeler. Topper.

Top geregeld

Heldere en duidelijke website. Daarna snelle levering en afhandeling...alles was dus gewoon top!

Snel en correct geleverd,

De spullen die ik heb besteld waren goed verpakt en snel geleverd.

Prima materiaal en snelle levering.

duidelijke site, goede prijs

Snelle levering, prima in orde!

Snelle levering, prima in orde!

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Tijdens mijn zoektocht naar uitbreidingsmateriaal voor mijn beregeningssysteem belande ik in de webshop van Raintech. Alle benodigde materialen waren snel gevonden en simpel besteld. De bestelling werd een dag later al door DHL afgeleverd. De prijs en kwaliteit van de geleverde producten doorstaan glansrijk de vergelijking met concurrenten. Kortom een uitstekende eerste kennismaking met deze webshop, die zeker binnenkort een vervolg zal krijgen.

Duidelijke website en bestelproces, snel geleverd

Op zoek naar een nieuwe sproeicomputer kwam ik al snel op de website van Raintechshop terecht. De goedkoopste aanbieder, duidelijke informatie en gemakkelijk bestellen. Snel bezorgd. Ik ben heel tevreden!

Snelle levering, goede prijs

beste plek voor irrigatie materiaal

beste plek voor irrigatie materiaal

top

Accuraat en snel

Prima ervaring

Product ontvangen zoals omschreven, gewoon goed.

Goede prijs snelle levering

Prijs is goed en ook levering snel. Bij vragen komt snel een net antwoord. Topbedrijf dus

perfecte levering

uitstekend

Snelle verzending. Goed advies.

Deze bestelling betrof wat kleinigheden maar bij eerdere bestellingen heb ik veel baat gehad bij de kennis en kunde van Raintechshop.

Ruime keuze, goede prijs en snelle levering

Eerste bestelling, ben zeer tevreden. Raintechshop heeft een enorme keuze en levert snel. De selectie in de webshop werkt zeer goed en is eenvoudig.

Gewoon goed

Veel keuze, duidelijke toelichting, eenvoudig bestellen en snel geleverd

Prima product, goede prijs en een snelle levering!

Prima product, goede prijs en een snelle levering!

Snel geleverd en korrekt gebracht