duidelijke website, snelle levering

Goede service en supersnelle levering

Raintech is goed telefonisch bereikbaar. Geven correct antwoord op vragen en zorgen voor een supersnelle levering. Top!

Prima website

Goede website, duidelijke omschrijving, snelle levering.

Prima producten, snelle levering.

Uitstekende service.

Super service

Onderdeel niet op voorraad en direct gebeld voor vervangend artikel. Dag later in huis!

makkelijk te bestellen en snelle levering!

Wat ik zocht snel gevonden,goede prijs en snel in huis!

Uitstekende service en levering.

Na aanvankelijk de bestelde zelf op te halen, maar door een Corona besmetting ging dit niet. Na een telefoontje met een medewerker is het alsnog via DPD snel geleverd. Dank daarvoor. Jan

Snel en goed geleverd!

Mooi materiaal. Ziet er prima uit en voldoet aan de verwachtingen. Nu nog even de tuin in om te plaatsen.

Ik bestelde een druppelslangpakket, snel geleverd. Niet meteen geschikt voor een kleinere kas omdat de buis niet heel flexibel is maar van hardere kunststof waarbij hij knikt bij te kleine hoeken. Dit wordt in de gebruiksaanwijzing wel aangegeven maar had ik niet direct gezien op de website. Hierdoor de druppelslang niet kunnen leggen zoals ik had bedacht.

goed product tegen een goede prijs en snelle levering.

voldoet aan alle wensen. De verzend/orderkosten zouden iets minder mogen.

Alles onder 1 dak voor het bestellen van beregeningen

Goede site en snelle levering

Uitbreiding voor mijn sproei systeem in de tuin besteld. Goed materiaal en mooi te verwerken.

Na een grote waterlekage aan mijn wasmachine vaatwasserspiltter een mooie robuuste kunnen kopen via de site , super snel in huis en top kwaliteit geen bouwmarkt kwaliteit gelukkig. Hopelijk ga ik hier jaren lang plezier van hebben.

Specialistische webshop mooi assortiment

Mooi assortiment op het gebied van beregening. Goede prijzen, veel voorraad.

Zeer snelle bezorging

Besteld betaald en zeer snel bezorgd.

Prima advies en snelle levering!

Zie hierboven

Goede producten tegen scherpe prijzen

Goeie service

Keurige vraag of het wat later geleverd kon worden ivm top drukte. De bestelling kwam evengoed nog snel binnen.

goed, duidelijke site

snel geleverd, nette prijs en alles goed afgeleverd vlgs opgave

Super, zoals het hoort

Top, ik werd netje gebeld dat artikel niet op voorraad was en dat levering enkele dagen later werd.

Gewoon een goede en snelle service

Goede prijs kwaliteit verhouding

Compleet

Snel, ruim assortiment Goede website

Goeie en vlotte levering van de producten

Prima levering.

Snel geleverd, en prima kwaliteit.

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.