Naar verwachting

Product naar verwachting en snelle levering

Correcte afhandeling

Makkelijk om je product te zoeken en een correcte afhandeling

Een klein foutje gemaakt bij de eerste bestelling .gebeld en binnen 24 uur de spullen op de deurmat . Snelle vriendelijke service . Martin

top

precies zoals het moet!

Gewoon goed

Zoals het hoort, snel en goed

Duidelijke web site /Snelle levering

Duidelijke web site ,heeft 80% van wat we nodig hebben kunnen leveren. Snelle levering Netjes verpakt. Prijs stelling watermeter was aan de hoge kant , die hebben we elders besteld. Geen vorst bestendige kraan in get assortiment ( deze was voor ons van belang ) Verder prima.

Zo zou het altijd moeten

Besteld, betaald, geleverd binnen de 24 uur. Simpel toch.

Snel geleverd, goede prijs

Snel geleverd, had 9m slang besteld, deze ruin rekregen.

Perfecte levering, uiterst correcte service.

Alles is gewoon perfect.

Snelle levering goede kwaliteit

Goed!!!

Snel en compleet

Het geleverd materiaal vol geheel aan mijn verwachting

Super service

Goed geadviseerd

Top service!!

Was iets vergeten te bestellen. Gebeld en werd netjes met de bestelling in één keer geleverd. Super dat ze hier de moeite voor hebben gedaan om dit samen te voegen!!

Super snelle levering en goede prijzen

Perfect!

Bestelproces is eenvoudig en spreekt voor zich. Netjes bevestiging ontvangen en snel geleverd. Kortom precies zoals het moet zijn.

In een woord geweldig!

Goede kwaliteit/prijsverhouding en snel geleverd

Geweldig!

Makkelijk bestellen, snel bezorgd en precies het artikel dat wij nodig hadden!

Goed en betrouwbaar

Ik bestel inmiddels vaker wat bij Raintechshop. Elke keer weer snel en compleet. Topbedrijf

kwaliteit en snel geleverd

kwaliteit en snel geleverd

Behulpzaam en bekwaam

Ik kwam er zelf niet helemaal uit wat ik allemaal nodig had. Even een emailtje met een beschrijving wat ik wilde. Binnen een dag een antwoord met een bestellijstje incusief artikelnummers en een kind kan de was doen. Top service!!

Bestelling prima afgeleverd.

Webshop en direct contact hebben mij goed geholpen om het juiste materiaal voor de beregening van mijn tuin te bestellen.

Correct

Ook goede uitleg telefonisch

Vlug en compleet geleverd

snelle levering en goede service

snelle levering en goede service

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.