Zeer content

Super bedrijf, zeer snel en correcte levering

Snel en keurig geleverd

Mooie website met een heleboel informatie. Met deze informatie kan je snel je keuze maken. Daarna snel en netjes geleverd.

Goed, compleet en snel geleverd. En het werkt eenvoudig en degelijk.

Goede kwaliteit spullen, en het is allemaal eenvoudig aan te sluiten. Het zoeken op de website kan nog wel wat verbeterd worden, maar de spullen zijn degelijk en daar gaat het ook om.

Duidelijk site

Snel, helder en betaalbaar.

Bijzonder vaardig personeel

Ontzettend klantvriendelijk en zeer bekwaam. Veel kennis van zaken.

volgende dag al in huis!

Na bestelling direct reactie en de volgende dag al in huis!

Snelle afhandeling.

Het bestelde werd snel ontvangen. Goed en degelijk verpakt. Na installatie werkt het prima.

mijn bestelling netjes en snel geleverd

goede ervaring netjes geleverd en snel

Goed assortiment, snelle levering

Mooi assortiment, duidelijk beschreven. bestelproces perfect en levering lekker snel

Professionele, persoonlijke service

Zeer positief

Klantenservice laat te wensen over

1 werkdag na bestelling een mail gehad dat het pakket verstuurd is, echter na 3 werkdagen moest de pakketdienst het pakket nog steeds ontvangen van Raintech. Na een telefoontje met Raintech bleek er 1 artikel niet meer op voorraad te zijn. Met Raintech afgesproken dat zodra het artikel binnen was ze me zouden bellen, zodat ik het pakket mocht komen ophalen (scheelt weer 2 dagen met de post). Op de dag dat het artikel werd verwacht toch maar even zelf gebeld of het was binnengekomen en dat was het geval (ze waren me allen vergeten te bellen). Aangegeven dat ik binnen 20 min er zou zijn (45min voor sluitingstijd) om het pakket op te halen, dit was echter niet meer mogelijk omdat het al klaar stond voor verzending met pakketdienst.. Erg teleurstellend dat niet de moeite werd genomen het pakket er tussen uit te halen.

Snelle levering van goede kwaliteit spullen

Snelle levering en goed product

Snel geleverd via Bol.com en tevreden over product.

Zeer goed advies en snelle reaktie na bestelling.

Na foutieve bestelling mijnerzijds werd dit keurig door medewerker hersteld. Perfecte aflevering van goederen.

Prijs kwaliteit goed

Echter jammer van de verzend kosten, elke keer als je een koppeling te kort komt kost het weer verzend kosten

Goed advies, snelle levering.

Vorig jaar computer, verdeelstuk, ventielen, slang etc gekocht. Dit jaar een pomp en nog wat kleinigheden. Altijd goede service en snelle verzending!

Prima zaak

Ruime voorraad en prima bediening

Geen op of aanmerkingen, alles dik in orde!

Uitstekend!!

Makkelijk bestellen en prima afgeleverd!!!

Goed en correct geleverd voor goede prijs

Mooi spul, maar..

Geen enkele vorm van handleiding meegeleverd. Alles op moeten zoeken op internet.

Prima webshop met groot assortiment

Goede service aan de telefoon maar levering zou sneller kunnen . En als er iets met de bestelling is ,(product niet op voorraad) betere communicatie via mail zou prettiger zijn.

2 keer ietsbesteld. 1e keer probleem met adres maar prima opgelost. 2e bestelling ging perfect.

Goed geholpen. Goed telefonisch bereikbaar, wat strubbelingen tijdens de eerste bestelling maar prima opgelost. 2e bestelling ging perfect.

Gewoon goed

Gewoon goed

Service met een 10

Geweldig zoals men vlot de bestellingen klaarmaakt. Vragen of opmerkingen worden klantvriendelijk beantwoord. De medewerker achter de balie weet wat service is.

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.