prima, snel, goede prijs

prima, snel, goede prijs

Eenvoudig een bestelling aanmaken en snelle levering

Goede overzicht in bestel lijst eenvoudig om een bestelling te plaatsen en een snelle levering ,een dikke prima.

Fijne webshop

Ik koop al jaren hier. Goed advies, goede winkel en alles ruim op voorraad. Een terechte 10 van ons.

Tevreden

Goed advies gehad van de klantenservice. En de volgende dag al in huis. Bedankt Dennis

Vrijdagmiddag besteld en nu al bezorgd!

Goede klacht afhandeling

In eerste instantie was het product dat ik besteld had niet geleverd. Toen ik dit aangegeven had is dit direct opgevolgd.

Top geregeld:)

Als naar wens, goed advies en prima service! Snelle levering:)

materiaal was perfect

zet er bij dat er geen koppelingen bij zitten voor na de magneetkleppen. verder perfect

Prima, werkt efficient en alles klopt.

Prima, werkt efficient en alles klopt

goede service

Wij hadden buisje besteld voor de sproeier en moesten dat op komen halen bij het bedrijf, echter in de avond lag het buisje bij ons in de brievenbus. Wat een service !

Goed geholpen, speciale schroevedraaier is een musthave om sproeikopjes te vv

Vlotte en correcte levering

Goede prijs snel geleverd

Zoals beloofd snel geleverd tegen een goede prijs

Producten zijn snel geleverd en conform verwachting

Goed en tijdig geleverd

De twee nozzles werden goed verpakt op tijd geleverd.

Kennis en service

Inmiddels meerdere malen producten besteld bij Raintechshop. Deskundig advies als het gaat om beregening, en nemen rustig de tijd als je vragen hebt. Ook met retoursleveringen gaat alles perfect.

Vrijdag in de middag besteld. Vandaag geleverd. Super snel en compleet.

het blijft een ramp !

ik heb op 2 april, nu 11 weken geleden een Hunter computer met uitbreiding besteld, die werd netjes op tijd geleverd... alleen de website was onjuist en de combinatie met een uitbreiding werkte niet. na het zelf uitgezocht te hebben een andere besteld, deze werd weer netjes geleverd (moest wel even wachten op de retourbetaling van de oude, maar oké).. deze werkte ook niet. na tig mailtjes en een telefoontje was het antwoord "dat hebben we nog nooit meegemaakt..." jajaja. ondertussen eind april en mij werd verzekerd dat ik bovenaan de stapel lag.. na weer 2 weken geen antwoord maar zelf met Hunter in de USA gebeld, die me meteen konden vertellen dat het type wat ik bij Raintechshop had gekocht niet uitgebreid kon worden !! Nu wacht ik inmiddels weer 7 weken en krijg nul antwoord. Ondertussen de uitbreiding terug gestuurd en nog steeds geen geld retour en geen antwoord. Een tip voor allen ga naar een andere webshop, deze is gewoon bagger !

100% attent aan de telefoon

Werd gebeld over mijn bestelling en vraag/advies of de bestelling iets kon worden aangepast, zodat er geen levertijd zou optreden.

Snelle levering en goede kwaliteit

S avonds besteld en volgende dag al thuis. Goede product omschrijving op de site, en alles werkt naar behoren.

De juiste klanten benadering

zie boven

Prima spullen en service

Mooi spullen

Zeer ruime sortering tegen redelijke prijzen

Duidelijke en overzichtelijke website waarop je direct ziet of het gewenste product in voorraad is. Heb nu voor de tweede keer meegemaakt dat artikel nagestuurd moest worden ondanks vermelding "op voorraad". Telefonisch contact met Raintechshop verloopt soepel.

Prima in orde en heel snel geleverd

Op een uitgebreide website kun je alle benodigde spullen voor een tuinbevleiingssysteem vinden De levering was volgens belofte de volgende dag en helemaal volledig. Het systeem is inmiddels geïnstalleerd en werkt prima.

Top service en snelle levering

Geven goed advies en denken mee. Website goed en overzichtelijk. Levering ook duidelijk en snel

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.