Zeer

Snelle levering en op tijd

Op tijd en goed verzorgd

Snel en deskundig

Als je ze belt staan ze je vriendelijk en deskundig te woord. Ook de prijzen zijn price performance goed.

Zeer goede service

Verkeerde maat tyleenslang ontvangen, mailtje gestuurd en dag later de juiste rol kosteloos geleverd. Kan alsnog mijn werkzaamheden voltooien. Goede service chapeau RAINTECHSHOP.

Snel geleverd, en goed ondersteund.

2 dagen na bestelling alles in huis. Ik heb per ongeluk mijn handleiding weg gegooid, maar deze was terug te vinden op hun technische informatie pagina

Alles is prima verlopen

Aan te bevelen voor iedereen

Goede ervaringen

Goede webshop

Super correct en snel

Als super snel geleverd

Zoals het hoort

Doen wat ze beloven.

Duidelijk en eerlijk advies

De website is duidelijk en men biedt een breed assortiment aan. Bij twijfel even gebeld en uiterst vriendelijk, eerlijk en duidelijk geholpen. Geleverd volgens afspraak en keurig verpakt.

Goede ervaring

Opvallend snel geleverd en druppelslang van goede kwaliteit. De heg is blij

Top service en goede kwaliteit

Product voldoet aan verwachting snel geleverd en een goede prijs.

Goed geholpen en supersnel geleverd!

Dennis bedankt voor de goede hulp met het samenstellen van mijn sproisysteem!! Succes met de drukte

Goede service, zowel aan telefoon als geleverde goederen

Perfect!!

Alles perfect!!!

Prijs was ook goed

Goed product met snelle levering.

Druppelslang set gekocht. Mooie kwaliteit en zeer scherpe prijs!

Prima service en snelle levering.

Mijn ervaring is beantwoord door de titel van deze review.

Perfect advies en snelle service

Perfect telefonisch advies en de bestelling lag direct binnen het uur al klaar. Wat een service en klantvriendelijkheid!

Er miste een klein onderdeel van mijn bestelling, vervelend..kan gebeuren..mailtje en binnen no time was het er!

Goede producten en zeer snel geleverd.

Vriendelijke en hulpzame medewerkers, snelle levering van de bestelling

Snel en volgens bestelling geleverd

De bestelde artikelen waren gemakkelijk op te zoek en in winkelmandje te plaatsen, na betaling snelle levering. Enige nadeel is dat de slang snel knikt.

Duidelijke website en snelle levering

snel en accuraat

snelle en accurate levering

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.