Goed product met snelle levering.

Druppelslang set gekocht. Mooie kwaliteit en zeer scherpe prijs!

Prima service en snelle levering.

Mijn ervaring is beantwoord door de titel van deze review.

Perfect advies en snelle service

Perfect telefonisch advies en de bestelling lag direct binnen het uur al klaar. Wat een service en klantvriendelijkheid!

Er miste een klein onderdeel van mijn bestelling, vervelend..kan gebeuren..mailtje en binnen no time was het er!

Goede producten en zeer snel geleverd.

Vriendelijke en hulpzame medewerkers, snelle levering van de bestelling

Snel en volgens bestelling geleverd

De bestelde artikelen waren gemakkelijk op te zoek en in winkelmandje te plaatsen, na betaling snelle levering. Enige nadeel is dat de slang snel knikt.

Duidelijke website en snelle levering

snel en accuraat

snelle en accurate levering

Perfect geregeld

Makkelijk te bestellen, snel in huis. Een 9.5 omdat ze ze iets vergeten waren te leveren wat wel op de factuur staat

Spullen zijn snel geleverd en het klopte nog ook.

heel goed

Bedrijf adviseerd goed en duidelijk

Uitstekende service

Bij de eerste levering ontbraken een paar grondpennen; dit is zeer netjes behandeld met zelfs een aantal extra pennen die mij kosteloos werden toegestuurd.

Perfecte snelle en goede levering.

De bestelde druppelslangen zijn perfect en supersnel geleverd. Ook op een door mij gestelde vraag ik de volgende dag keurig antwoord via de mail.

Zeer behulpzaam, artikelen beschikbaar gemaakt die normaal niet in het gamma zaten, een eerste bestelling speciaal on hold geplaatst om de 2de bestelling nog mee te kunnen verzenden zonder nog eens extra verzendkosten te moeten betalen. Echt top, wij zijn zeer tevreden over de bereidwilligheid en de klantvriendelijkheid. Bedankt en wij zullen hier zeker nog bestellen in de toekomst, groeten uit België

Tot nu toe drie keer een bestelling, 100% tevreden over producten en service

Met laatste bestelling had ik een foutje gemaakt in de maatvoering van de slangkoppelingen. Met één telefoontje en een ritje naar Huizen (ik kwam in de buurt) is dat opgelost, inclusief een reeds geopende blister. Goed werk.

Super snelle levering, prima producten

Super snelle levering, prima producten

Super goede ervaringen mee

Goede resultaten en zéér prettige ervaringen

Goede service enkel verzend kosten voor BE erg hoog

Prima kwaliteit en snel geleverd

Pop-up sproeiers besteld voor de tuin. Ze hebben een groot assortiment met voldoende informatie van alle producten. Alles incl. slangen, verloopstukken en drukregelaars in een keer besteld en binnen een dag in huis. Erg tevreden.

top

p

Goed en duidelijk

Vandaag de bestelde materialen gemonteerd en het druppelsysteem gemonteerd. Werkt goed, makkelijk te monteren. Duidelijke uitleg. Volgende keer weer raintechshop.

Al meerdere keren hier besteld. Goede ervaringen, goed geholpen. Verdienen zeker een tien.

Uitstekende service en snelle levering.

Bereikbaarheid bij vragen zeer goed. De kwaliteit van de producten is uitstekend. Prijs en kwaliteit dik in orde.

Perfect!!!!!!

Supersnelle verzorging, producten precies zoals beschreven op de website en als op de foto's. Makkelijke site met bestellen en aanpassen winkelwagen. Goede uitleg en advies op website. Hier kunnen veel andere webshops nog heel veel van leren!!!

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.