Snelle levering en scherpe prijzen.

Bestellingen binnen 2 dagen geleverd.

goede service

Snelle en vlotte levering, soms moeilijk te bereiken voor vragen of ondersteuning. Kort samengevat zeer goede service !!!

Prima produkt, snelle levering

De website voor produktkeuze werkt prima, met aanvullende informatie erbij. Daarna is de afhandeling van de bestelling voortvarend. De levering buitengewoon snel. Last but not least: correcte prijzen

in 1 woord " UITSTEKEND "

Waren al de internet shops maar zo goed als Raintechshop !! Supersnel geregeld en alles netjes de volgende dag in huis. En natuurlijk zoals een echte Hollander: Perfecte Prijzen!

Uitstekende firma

Afgelopen weken twee keer een order geplaatst en beide keren stipt geleverd. Goede spullen tegen een goede prijs.

De bestelde producten waren heel snel geleverd, vooraf aan de bestelling goede uitleg en advies gehad. Bij aankomst bleek door de pakketdienst pakket beschadigd te zijn waardoor een rol tyleen te weinig was. Geen enkel probleem de volgende dag al netjes voor de deur gedeponeerd. goed bedrijf die waarmaakt wat ze beloven.

Goed geholpen en snel geleverd

Goede hulp bij bestelling, vriendelijke klantenservice. Top!

Goeie service, goeie prijs, snelle levering.

Vooraf een vraag gesteld via email: werd snel en goed beantwoord. Daarna een druppelslang met toebehoren besteld, alles de volgende ochtend in huis, prima verpakt. En dat alles voor een prima prijs. Volgende keer weer Raintechshop!

Makkelijk om te bestellen en zeer snel geleverd

Duidelijke site, mooi actieaanbod en levering zoals afgesproken. Top dus.

Positief

snel en makkelijk shoppen

In een groot assortiment met scherpe prijzen is het makkelijk de weg vinden naar het beoogde artikel met de muis De betaling en snelle levering en de terhandstelling is correkt en op tijd het is een mooie ervaring om mee te maken.

TopService

Perfecte afhandeling van bestelling, levering. Ook bij vragen telefonisch bereikbaar en heel behulpzaam.

zeer tevreden

De geleverde spullen naar tevredenheid en na een dag geleverd

snelle levering, concurrende prijzen

Producten volgende dag geleverd. Ruim assortiment one-stop-shop voor tuinberegening

Snelle en correcte levering, prijstechnisch goed

Miet het nog uitpakken, maar snelke levering voor een redelijk mooie prijs

Super snelle levering maandag aan het eind van de dag besteld woensdag ochtend binnen

Service ten top

Duidelijkheid en voldoende feedback

geweldig

Maandagavond besteld en vandaag al geleverd Prima. In een woord geweldig

Product voldoet aan beschrijving en snel geleverd.

Product voldoet aan beschrijving en snel geleverd.

Perfecten kwaliteit en een goede prijs

Erg tevreden!

Duidelijke website met goede uitleg van de producten

Levertijd is kort en goed verzorgd.

Transparant bestelproces, snelle levering, goede prijs

Positief. Artikel was eenvoudig te vinden. Duidelijke omschrijving van het artikel in de webshop. Na bestellen werd ik goed op de hoogte gehouden van de status en voortgang. Artikel werd de volgende dag geleverd.

Prima product

Snelle levering, en een prima product.

Snelle levering en goed voorelkaar

Besteld en een paar dagen later al in huis

Die is zeer goed

Alles was duidelijk te vinden mooi alles overzichtelijk Geen moeilijk tekst voor iedereen te begrijpen En prijs kwaliteit verhouding is goed Dus ik ben een tevreden klant. MvG jan

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.