Duidelijke site en goede levering

Duidelijke website en goede en snelle levering. Snel gevonden wat ik zocht.

Snelle en correcte levering

Eerst telefonisch contact gehad, prima advies gekregen. Zeer vlotte levering. Alweer een 2de bestelling gedaan

De juiste spullen netjes en snel

Zoals gebruikelijk bij de rain tech shop alles weer dik in orde! Hunter BTT systeem in de voortuin met druppelslang, helemaal klaar voor een warme zomer!

Super levering

Bestellen ging probleemloos, levering (door weekend) iets langer... maar dat ligt aan DPD > bezorgen niet op zaterdag en zondag..... Maar bedrijf is zeer aan te bevelen... uitgebreid programma... je vind er wat je zoekt... Top !!!

GOED

snelle levering goede prijs

Supersnel volgens afspraak

Goed assortiment met redelijke prijzen en zeer snelle levering

Superfijne site, altijd snelle levering!

Makkelijk zoeken, fijne site, overzichtelijk. Alles klopt altijd. Goede materialen. Ik ben groot fan van Raintechshop.

Alles uitstekend

Er was een probleem met de bezorging. Maar dit is zelfs snel en goed opgelost door Raintechshop. Ik zou er zo weer wat bestellen.

uitmuntende service

duidelijke website met snelle verwerking bestelling en snelle levering . ook de kwaliteit van verpakking en communicatie was perfect !

Snelle accurate service

Mooie overzichtelijke website

goede begeleiding

doen voor 'kleine klanten' geen extra stap maar leveren vlot en goed

Telefonische service prima.

Zeer snel

Binnen 24 uur geleverd. Niks te klagen. Top

Goed, snel en netjes geleverd!

Goed, snel en netjes geleverd!

Prima service, snel verzonden

Telefonisch goede hulp gehad. Bestellingen ging snel en makkelijk. En snel bezorgd

Prima levering. Goede spullen, behalve druppelslang. Deze knikt te snel. Andere spullen o.k.

Goede morgen.

Super bevallen snel en netjes

Snelle levering Ziet er goed uit Zeker aan te bevelen

Tevreden over de kwaliteit.

Ik was zeer tevreden over de snelle levering

goed en snel geleverd

een duidelijke site goed en snel geleverd

Na de bestelling direct uitgeleverd, volgende dag in huis!!! Top!!!

een correct raintechshop product en stipte levering door dpd.

Prettige ervaring

Een uitstekende en zeer snelle levering!

Dus snel in huis.

Netjes en snel geleverd

Dit was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf maar zeker niet de laatste. Voor mijn bestelling even telefonisch contact gehad met het bedrijf werd keurig te woord gestaan en kreeg netjes advies. Levering was snel en het pakket netjes verpakt

Goed en snel geleverd

Geen negative opmerkingen tot nu toe

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.