Volgens verwachting

Dit jaar vroeg besteld om de drukte voor te zijn. Alles goed verlopen.

Gewoon gedaan wat er afgesproken is. Keurig.

Bestellen gaat makkelijk via de site. Ruime sortering en duidelijk beschrijvingen en afbeeldingen. Als ik dan toch nog één suggestie mag doen: Indien de bestelling gedaan is en je komt tot de ontdekking dat je nog iets vergeten bent, dan daarvoor een (korte) wachttijd inbouwen zodat je de bestelling (binnen 10 minuten?) nog kunt aanpassen. Ik was n.l. een kleinigheidje vergeten, maar zou dan vervolgens (bij nieuwe bestelling) opnieuw de verzendkosten moeten betalen. En voor Raintech lijkt me dit ook handiger.

Snelle leveringen en goede service

Vragen worden snel beantwoord en bestellingen worden snel geleverd. Overzichtelijke webshop.

Bestellen, betalen, ontvangen volgens afspraak

Duidelijke website, geleverd in de aangegeven tijd.

Alles op voorraad en volgende dag in huis

Fijn bedrijf

Al meerdere keren spullen gekocht, elke keer een superervaring. Snel en goed!

Net mijn bestelling ontvangen. Alle benodigde materialen makkelijk bij elkaar kunnen vinden op de site.

Fijn bedrijf, goed bereikbare klantenservice

Prima service en snelle levering

Bestelling netjes geleverd

Waterpomp gekocht , deze werd netjes door de eigen vervoersdienst afgeleverd om er zeker van te zijn dat de pomp niet beschadigd zou worden in het reguliere vervoer.

Zeer fijn!

Zowel de website als telefonisch zeer (gebruind) vriendelijk! Extra levering snel kunnen toevoegen - en geleverd. Als advies, misschien iets meer (installatie) video’s.

Perfect advies ontvangen en super service

Via e-mail diverse vragen gesteld over het aanleggen van een druppelsysteem. Al snel werd er telefonisch contact opgenomen om de vragen te beantwoorden. Ook daarna via e-mail nog bevestiging ontvangen en verder afstemming gehad. Na bestelling ook een supersnelle levering, de volgende dag de spullen al in huis. Top!

Alles snel afgehandeld, als je de klantendienst mailt, dezelfde dag nog een reactie terug. Top service.

Alles goed

De spullen zijn eenvoudig te bestellen in de webshop en de bezorging is vlug en probleemloos

Aanbevelen

Deskundig advies via de telefoon kunnen krijgen.

Pakket ontvangen

Mijn bestelling ontvangen.

Goed en snel

Keurig verzorgd.

snelle levering jammer dat er geen beschrijving bij de sproeiers was

zeer snel geleverd

Goede middag, Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen, hartelijk dank hiervoor. Maar nu blijkt , dat de aansluitingen niet passen op mijn kraan van de douchekabine. De schroefdraad moet zijn ½ dat zijn de maten die passen ik heb nl ook een douche slang gekocht voor de handdouche en op die verpakking staat als maat ½ kegel x 0,80 m x ½ kegel. Dus een normale gangbare maat. Graag wil ik deze bestelling terug sturen. Kunt u aangeven hoe ik dat moet doen? Ik wil eventueel deze ruilen voor de goede maat of graag mijn geld terug gestort hebben. Ik hoor graag van u Met vriendelijke groeten, P.Cok Productbeschrijving HOGAFLEX A-1 veiligheidsdoucheslang, chroom ½" conus x 0,80 m x ½" conus kreukvast warmwateresistent tot wel 75°C garantie: 5 jaar de afbeelding kunt u op Bol.com vinden

Snelle en correcte afhandeling van bestelling

Snel en correcte afhandeling van bestelling

Prima site

Snel besteld

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Goed geregeld

Ze hebben hun belofte waargemaakt.

Toch snel geleverd

Ik verwachtte vertraging ivm de drukte bij bezorgdiensten. Blijkbaar lukt het ze toch om volgende dag te leveren.

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen, nu nog de kou uit de grond.

Simpel bestellen

Duidelijke site recht toe recht aan.

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.