Zeer klantvriendelijk bedrijf;

Prettige en fijne site. De site straalt uit wat ik vanuit persoonlijk contact ervaarde. Erg hulpvaardig en klantvriendelijk.

Zeer ondermaats presterend onprofessioneel bedrijf

Bestelling 33988 op 4 mei geplaatst en nog steeds niets ontvangen. Telefoon wordt niet opgenomen en email niet beantwoord. Zo wordt de drukte vanzelf minder!! Hoe moeilijk kan het zijn om een paar artikelen in een doos te stoppen!!! Maar we blijven hoop houden

Goed materiaal en goede service!!

In deze drukke periode hebben ze binnen afzienbare tijd toch contact met mij opgenomen om een probleem te verhelpen! Netjes voorzien van een nieuwe sproeier!!

Raintech komt beloftes na

Raintech is zijn afspraken nagekomen. Op de site gaven ze aan dat ze 5 dagen extra nodig hadden en dit kwam ook zo uit. Ik had een grote bestelling maar alles is in 1x compleet uitgeleverd op de afgesproken dag, keurig vooraf telefonisch gemeld.

Komen afspraken na ook in deze tijd!

Top!!

Bestelling gedaan, betaald, mail en wachten op de levering die netjes binnen 1 tot 1,5 week geleverd werd. Helaas had ik zelf iets verkeerds besteld en een bijbestelling gedaan. Ook deze zeer vlug geleverd. Ik snap de mensen niet die hier iets negatiefs neer kunnen zetten. Get a life !!

Fijne ervaring

Vandaag gebeld over mijn openstaande order. Superfijn geholpen door Karin van de raintechshop. Belde terug als afgesproken. Topshop

zeer goed en netjes geleverd

Alles word netjes afgeleverd

top kwaliteit voor en betaalbare prijs

Makkelijk navigeren door de site, ondanks drukte snel telefonisch geholpen. Bestelling uitleveren duurde wat langer, maar dat is momenteel bij alle webshops zo, dus perfect.

Ondanks drukte toch klein onderdeel bezorgd.

Rond deze tijd (en mede door coronahype) was men overbelast. Telefonisch toch een begripvolle medewerker, die zorgde dat een klein onderdeel de volgende dag werd geleverd. Zéér klantvriendelijk!

Super en professionele service!

Bij Raintechshop weten ze waar ze het over hebben, dank voor jullie goede service en aanbod! En succes in deze drukke tijden!

Top bedrijf

Heb al meerdere keren als particulier dingen besteld. Nu hebben ze helaas zo druk dat we ff moeten wachten. Maar het is het wachten waard. Na 22 mei ga ik me orde weer plaatsen. Ga zo door mannen!!!

Specialist, Eerlijk en goede kwaliteit

Diverse keren iets bij Raintechshop besteld en diverse keren in de winkel iets besteld. Leveringen zijn op orde en met grootste zorg verzonden. Peter en zijn team zijn klantvriendelijk en dit heb ik diverse malen persoonlijk mogen ondervinden. Daar word je blij van en zorgt ervoor dat dit mijn winkel is en blijft. Een goede tip is om tijdig te bestellen en bij voorkeur ook nog voorin het voorjaar. Doe je dit niet dan kan het soms ietsje langer duren. Ik hoop dat ze de oude vaste en vertrouwde klanten altijd zo blijven bedienen. No Raintechshop.nl, No flowers, no fun!

Fantastisch assortiment. Snelle levering. Makkelijke montage.

...

Snel en goede service

Ik heb nu voor de tweede keer een bestelling gedaan bij de Raintechshop. Opnieuw snelle levering. Een onderdeeltje ontbrak, maar bij bellen werd ik snel en direct geholpen.

superlevering erg snel!

Hou jullie taai daar!

Super goede service ondanks de drukte

Prima bedrijf, prima spullen. Duurt wat langer dan normaal door de piek in bestellingen. Beetje begrip voor de situatie mag ook wel eens.

Uitstekend!!

Duidelijke website. Goede levering. Mooi Produkt. Zeer goede prijs/waliteitsverhouding

Wel langer wachten dan normaal

7 mei besteld en 12mei de spullen binnen. Voorheen binnen 1a 2 dagen geleverd.. nu iets langer.. jammer maar ik begrijp het. Tot de volgende keer

Alles goed ontvangen

Goed zoals het hoort. Geen enkel probleem

Goede kwaliteit snel verzonden

Ik had Rainbird bewatering materiaal besteld. Was snel verzonden en goed ingepakt

Uitgebreid assortiment en goed geleverd.

Wegens de coronadrukte wat laat geleverd. Daar is nu eenmaal even niet aan te ontkomen, en het stond wel netjes aangekondigd op de website. Ze hebben alles dat ik zocht, en het is heel degelijk verpakt aangeleverd. Ik zou hier in de toekomst zo weer bestellen.

Afgelopen woensdag besteld en vrijdag de spullen ontvangen. Erg snel in de huidige tijd. We konden gisteren al monteren. Goed gedaan

Goede webshop die top spul verkoopt

Had op 13 april een order geplaatst en deze op 21 april ontvangen, ik begrijp dat dit normaal sneller gaat maar ik had dit eigenlijk niet eens als vertraging in de gaten. Een beetje geduld is een schone zaak! Aan de mensen van raintechshop: laat je niet opnaaien!

Uitstekende service!

Bij het bestellen is er iets niet goed gegaan met het invullen van mijn huisnummer. Hierover gebeld nadat ik dit constateerde. Gesproken met de eigenaar, Peter, die beloofde het meteen in orde te maken en dat ook deed, 3 dagen later (maar dat lag dan weer aan de transporteur) de spullen keurig thuis bezorgd gekregen. Ik vindt het bijzonder jammer, maar begrijpelijk, dat ze nu tijdelijk geen orders meer aannemen van particuliere klanten, doordat een kleine groep mensen zich blijkbaar belangrijk vindt en geen begrip op kan brengen voor het feit dat de huidige omstandigheden voor problemen zorgt.

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.