De webshop is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

De webshop is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De bestelde producten waren snel in huis en goed verpakt. De webshop zou nog iets beter kunnen door casussen toe te voegen en daarbij producten te delen. Hierdoor is het eenvoudiger in te schatten wat nodig is.

wat je ziet is wat je krijgt

goed inlezen voorafgaand aan wat je wil bestellen. De bestelling zelf is eenvoudig, de levering is correct en snel.

Goede service en mooi pakket aan producten...

Jammer dat zij DPD als logistiek partner gebruiken want deze firma biedt niet de beste service. Wij ervaren altijd problemen met hun leveringen indien je niet aanwezig bent. Zij laten geen bericht achter wanneer je niet aanwezig bent, dus je weet niet wanneer iets aangeboden is. Tijdens contact met Raitechshop omdat wij nog steeds niet ontvangen hadden, werden wij geïnformeerd dat ons pakket al meer dan 1 week bij een service punt lag. Bij het service punt gemeld dat wij alweer geen bericht ontvangen hadden, informeerde men dat dit gebruikelijk is bij DPD, kost teveel tijd om berichtjes achter te laten. Je kan evt App gebruiken om op de hoogte te worden gehouden. Tsja, je moet tegenwoordig voor alles een App bijhouden...

Snelle levering kwalitatief goed

Volgens afspraak

Ik heb de volgende dag mijn bestelling ontvangen.

Vlotte respons

Goed afgehandeld

Goed geholpen in mijn keuze welke druppelslang. Goed gedaan

Goede prijs

Duidelijke navigatie

Je vind snel wat je nodig hebt.

Keurig

Mooi materiaal, snel geleverd

Snel besteld

Makkelijke site ik kon snel afrekenen.

Supersnel

Supersnel

Voordelige prijzen, snelle levering.

Snel geleverd. Goed verpakt

Makkelijk bestellen

Geen gedoe zoals bij andere webshop. Gewoon snel af kunnen rekenen en spullen ontvangen.

Echt super

Duidelijke informatie van de medewerker waar ik echt iets mee kon. Bedankt.

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering.

Prima, snel en efficiënt.

Goede overzichtelijke site en een snelle levering. Prima ervaring.

Nette handeling en mooi op tijd bezorgd

Keurig bedrijf

Ja goed

Goed ja. Compleet

SNEL

Snel en volgens afspraak geleverd. Schip was er blij mee.

Goede ervaring hier

Goed geleverd en goedkoop t.o.v. andere webshops

Goede shop

Makkelijk bestel en binnen 2 dagen bij ons thuis. 👏

Ik was een koppeling vergeten en kon deze zonder problemen aan mijn bestelling toevoegen.

Duidelijke website

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.