Meegedacht

De medewerker van Raintechshop heeft op basis van mijn tuin meegedacht en geadviseerd welke materialen ik nodig had.

Netjes geholpen in de winkel.

Goede ervaringen met raintechshop

Als zakelijk klant van raintechshop zijn wij gevraagd raintechshop te beoordelen. Wij werken met veel plezier samen met dit bedrijf. Veel kennis, goede prijzen en alles ruim op voorraad. Zeker aan te bevelen.

Duidelijke shop

Ik vond het makkelijk om alles voor mijn beregening snel op 1 plek te kunnen bestellen.

Druppelslang besteld en snel ontvangen. Goede kwaliteit van het materiaal.

Goed advies

Ik twijfelde over welke produkten ik nodig had. Via email uitstekend geholpen en bestelling geplaatst.

Snel nabesteld

Na bestellen verkeerde maat koppelingen deze snel kunnen omwisselen.

Goed en goedkoop

Zeer goed.

Tevreden

Mijn bestelling snel ontvangen ookal kon DPD mijn huis in eerste instantie niet vinden.

Bezorging mooi op tijd.

Ik heb de dag na het bestellen alles ontvangen.

Goede producten

Alles rainbird gekocht voor de zekerheid.

Goede ervaring

Makkelijk besteld en volgende dag geleverd.

Tevreden

Gewoon zoals verwacht. Alles in orde ontvangen

Makkelijke site

Kon erg snel vinden wat ik nodig had. Duidelijke beschrijving ook bij de producten die ik nodig had. Goede shop!

Al aangelegd

Druppelslang besteld en alvast aangelegd omdat het vorstbestendig is.

In orde

Ontvangen op de dag die ik wilde

Goed verzorgd

Mijn bestelling netjes ontvangen

Goede prijs

Goedkoper dan waar ik eerst kocht

Verstand van zaken

Een echt bedrijf met technische dienst. Goed geholpen met het aanmelden van mijn nieuwe hunter hydrawise. Een dikke 10

Betrouwbaar en snelle levering

Ik ben goed geholpen na telefonisch contact. Ik ben tevreden met de bestelde druppelslang met toebehoren. Betrouwbaar bedrijf wat snel levert.

Een blije klant

Donderdag besteld, vrijdag in huis en de ventielen en computer al dit weekend geplaatst. Alles werkt

Goed opgelost

We hadden per vergissing verkeerd bestel. Goed per telefoon opgelost

Prima levering

Duidelijke webshop en informatie. Leveringstijd klopte met informatie

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken. Mooie spullen voor plantenbakken

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.