Fijne club, deskundig en behulpzaam

Goed advies, snel geleverd.

Snel en goed prijs oke

Goede uitleg op website

Goed webshop

Duidelijke webshop met goede prijzen.

Prima levering

Goed bestelproces Top.

Goed contact

Ik was koppelingen vergeten. Gebeld en deze zijn bij mijn bestelling bijgevoegd.

Zeer snelle aflevering.

Hoedje af

Snel geleverd, compleet en spullen kloppen met de beschrijving. Bedankt

Topservice

Na mijn bestelling van druppelslang voor mijn borders en hagen werd ik gemaild met de vraag of ik grondpennen nodig had bij mijn druppelslang. Die was ik vergeten.....

Vriendelijk personeel

Goedematerialen

Goed en snel

Klootzakken

Nee hoor... haha fijne toko. Onwaarschijnlijk veel kennis en ervaring

Ik ben fan

Al jaren klant van raintechshop met plezier. Als hovenier veel plezier van de expertise van deze club..

Reeds 3 keer spullen gekocht hier en de bestellingen telkens zeer vlot geleverd. Ook na een foutje (door mezelf) in mijn laatste bestelling werd dit snel door brian rechtgezet.. Volgende keer zeker weer raintechshop

Goeie druppelslang

Op advies van raintech heb ik gardenrain druppelslang gekocht. Goed spul en goedkoper.

Blij

Duidelijke webshop mooie materialen. Fijn geholpen door Brian via de telefoon

Alvast begin gemaakt met zelf aanleggen. beregening tuin. Alles makkelijk aan te sluiten.

Besteld en dezelfde dag opgehaald

Via de webshop besteld en omdat ik in de buurt woon heb ik het zelfde dag opgehaald.

geweldig

Wat een top bedrijf,alles op voorraad en snelle levering.

Besteld en ontvangen prima

Toppers

Wederom snel en goed geleverd. Als hoveniersbedrijf erg fijn om mee te werken. Een 10 is zeker op zijn plaats.

De chauffeur bracht de bestelling zelfs bij ons vakantiehuisje. Mooie spullen

Prima uitleg van klantenservice om juiste keuze te kunnen maken.

Bij vragen over het samenstellen van de onderdelen voor een beregeningsinstallatie krijg je vlotte, degelijke informatie waaruit kennis van zaken en ervaring blijkt. Aflevering volgens afspraak.

Gewoon zoals het hoort.

Op zoek naar magelijkheden in de wirwar aan aanbiedingen betreffende sproei installaties. Raintechshop is een heldere website, keurig gerangschikt en overduidelijk voor ieder wat wils. Artikelen zijn prima geprijsd en veelal lager vergeleken met andere aanbieders. Kwaliteit lijkt dik in orde en de levering was keurig verpakt en snel. Prima shop!

Goed gedaan

Vrijdag besteld en vandaag alles bezorgd. Doen wat ze beloven.!

Bestelling geplaatst binnen twee dagen keurig bezorgd. Precies wat ik nodig had. Super

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.