Uitstekende service

Ik heb eerlijk niets anders te melden dan alles uitstekend!

Zeer goed zoals altijd

Levering had wat vertraging. Maar de geleverde spullen zijn van goede kwaliteit en compleet. Over de levering had de communicatie beter gemogen.

Alles prima

Goede service, snelle levering. Alles prima.

Prima geregeld

Bestelde goederen goed kunnen vinden en probleemloos geleverd!

Vlotte levering

Heel vlot geleverd, nadat ik de spullen al in huis had kreeg ik nog een mail dat het verzonden was.

Mensen met ervaring geweldig

Correct

Handige site , snelle levering. Enkel minpunt door de leverdienst , dpd hebben het pakket thuis niet achter gelaten. Maar verder tevreden !

Duidelijke website, makkelijke webwinkel.

Zelf 1 verkeerd artikel besteld. Middels mailcontact gevraagd om artikelnummer juiste artikel. Dat niet gekregen. Wél de juiste pagina om zelf artikel te bestellen gekregen. Tja.... Overall toch positief.

Online besteld, lag de volgende dag klaar

Snelle levering goede service

Erg tevreden

Beste mensen, Van bestelling tot levering alles perfect verlopen. Verder zo, toppi. Ruud

goed, goedkoop en snel

overzichtelijke website; makkelijk bestellen, ze hebben alles van beregeningsspul, vlot geleverd en makkelijk betalen

Keurig verpakt en snelle levering

Vlotte levering en spullen keurig verpakt.

Helemaal goed!

Alles volgens afspraak en zeer snelle levering!

Opgehaald in winkel en uitstekende uitleg en hulp gekregen!

Opgehaald in winkel en uitstekende uitleg en hulp gekregen!

Bestelling correct geleverd

Duidelijke website, snel verzonden, afgehaald op pakketpunt.

Zeer goede service

Wat een bedrijf ! Een grote hoeveelheid stukken besteld en tot het laatste stuk exact hetgeen ik bestelde !Top !

Goede producten

Degelijke producten. Alleen de bezorging is waardeloos

Goede zaak

Goede klantgerichtheid en doen wat ze zeggen.

Prima website, snelle levering!

Prima website, snelle levering!

Het juiste product voor een goede prijs

Na 6 jaar was de opstartcondensator van mijn beregeningspomp stuk. Via Raintechshop voor een prima prijs de juiste condensator gevonden. De bezorging verliep heel snel met goede informatie

Betrouwbaar en vlotte levering

Webshop zoals het moet zijn, geen geneuzel, doen wat je beloofd Kortom fijne club !

Alles verliep zoals afgesproken

Zeer goede service, onmiddellijk een antwoord op al mijn vragen.

prima en geleverd op tijd wat besteld is

zie boven.

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.