Kon niet beter en scherpe prijs, leuke korting.

Bedrijf is telefonisch goed te bereiken en Dennis geeft heldere uitleg over de producten en geeft goede service. Ondanks grote drukte tamelijk snelle levering. Hebben enorm uitgebreid assortiment en prettige overzichtelijke website. Aanrader!!

Niks mis mee .

Snel geleverd en goed in gepakt .

Helemaal top!

Overzichtelijke website en bestelling goed geregeld en netjes bezorgd.

Supersnel

Fantastische service

Snelle service!

Goed en snel ontvangen.

Goede prijs kwaliteit en snel verstuurd

Deze keer was de doos te klein voor wat er in zat en was gescheurd. Gelukkig zat er alles nog in dus geen 5 maar 4 sterren

Snel, gemakkelijk en degelijk

Vrijdag besteld, woensdag geleverd in buitenland (België). Bestelproces verloopt zeer vlot. Duidelijke online shop. Materiaal ziet er degelijk uit maar ik moet de beregening nog installeren. De vraag naar beoordeling komt sneller dan ik het materiaal kan plaatsen. ;-) Van de sproeiers kan ik wel zeggen dat Rain Bird zeer degelijk materiaal verdeeld. Ikzelf heb al 4 sproeiers van dat merk in werking met 100% tevredenheid.

uitstekend

Goede website en informatie op de website. Producten zijn gemakkelijk te vinden en te bestellen. De juiste informatie voor aansluitingen wordt gegeven waardoor fouten bij het bestellen kunnen worden voorkomen. Bij mij zijn de bestellingen telkens al de volgende dag bezorgd. Je kunt vertrouwen op de Raintechshop b.v.

Snelle levering, correct

Snelle levering, correct

Correcte afhandeling

Er wordt zorgvuldig aandacht besteed betreffende de afhandeling van de gedane bestelling.

Prima producten!

Voor 1e keer hier besteld. Producten voor redelijke prijs en van prima kwaliteit. Snel bezorgd.

Telefonisch goed geadviseerd en daardoor bestelling geplaatst

Ik had eerst een aantal sproeiers besteld maar deze bleken aan de onderzijde een te kleine opening te hebben voor aansluiting. Mijn onoplettendheid geconcludeerd en de sproeiers maar per post voor €7,95 geretourneerd. Daarna gebeld met klantenservice en goed advies ontvangen welke ik dan moet bestellen. De bestelling is daarna binnen twee dagen geleverd en met succes geplaatst.

Kwaliteit van producten en levering zijn prima.

Aanrader.

Zeer vlot en correct

Zeer vlot en correct

Materiaal is prima levering door dpd is traag

Snelle levering en geleverd wat ik had besteld.

Snel en goedkoop

Concurrent Wildkamp 100 %duurder. Zelfde merk

Nog niets ontvangen!

Kan mijn bestelling niet volgen, en zou al geleverd moeten zijn!

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering, goede prijs

Goed product, snel geleverd

Goede producten, snel geleverd, precies wat ik nodig heb.

Snel, compleet geleverd en goede kwaliteit!

Snel, compleet geleverd en goede kwaliteit! alles liet zich eenvoudig installeren, zeer blij mee.

Snel

Snel

Snel geleverd prima kwaliteit

Overzichtelijke webshop, duidelijk. Mooi hoe je de pakketten met druppelslang naar eigen wens kunt samenstellen. Snel verzonden.

Alles op voorraad, snel geleverd, goed advies

Mijn tuinbewateringsinstallatie op de website in alle rust kunnen uitzoeken. Paar vragen per telefoon beantwoord gekregen. Besteld en twee dagen later aangelegd.

een duidelijke website en prima levering

Heel fijn dat het je het product gewoon gelijk ook kan ophalen.

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen