Prima geleverd wat er besteld is

Was op zoek naar aanvulling op mijn beregening systeem en vond hier het juiste (dacht is). Dat er uiteindelijk een ander draad nodig was kunnen jullie nix aan doen (zat al onder de grond dus kwamen we, te laat, achter.

Druppelslang

De druppelslang werkt zoals het moet, goed product!

Producten geleverd zoals omschreven

Producten zijn zoals omschreven goede prijs verhouding

Snel en goed geleverd voor een mooie prijs

Snel en goed geleverd voor een lage prijs

Nvt

Nvt

Snelle en correcte verzending

Ik heb nog niets ontvangen!

Geen info over levertijd, levering op zich. Geen track and tracé. Voor nu omdat ik nog niets heb ontvangen een onvoldoende!

Besteld en snel thuis!

Precies zoals het op de site staat, geen praatjes gewoon doen! Super.

snelle verzending!

Goed product, snelle verzending, goede prijs! Erg tevreden!

In één woord “ UITSTEKEND.”

Uitstekend.

Snel en betrouwbaar

Betrouwbare levering, binnen de gestelde termijn. Gewoon goed, geen gezeik.

Prima , had alleen verkeerd besteld, dus heb ik een gedeelte retour gestuurd. Sorry voor dit ongemak

Duidelijke omschrijving & nog belangrijker een tijdige levering!!

Duidelijke website met goede omschrijving per product. Na de bestelling een bericht met daarin wanneer de bestelling is overgedragen aan de transporteur. Al met al een fijne betrouwbare leverancier.

Goed en snel geregeld

Goede kwaliteit en snel geleverd

Alles prima

Vlotte levering en mooie prijs, een aanrader!!

Snelle levering, goede prijsstelling, graag meer uitleg op de site

Ik kon makkelijk bestellen wat ik nodig had. Ik miste alleen wat uitleg over welk attribuut ik waar voor nodig had op de site. Gelukkig heb ik een buurman die dit al heeft, maar anders was het best een puzzel geweest.

Keurig geregeld, Klasse

Goed advies

Ik had wat aanvullende vragen op de toch al redelijk uitgebreide technische informatie. Ben helder en duidelijk geholpen #gunfactor

Niets ontvangen na een week

Heb een week geleden een bestelling geplaatst welke nog niet lijkt verzonden. Heb contact met ze opgenomen via de mail. Wordt vervolgd...

Snel, correct vriendelijk

Kleine bestelling snel bezorgd

Sproeier en sleutel besteld, volgende dag nog bezorgd. Top. Verzendkosten via DPD wat aan de hoge kant.

Al verschillende keer spullen besteld voor tuin beregening te maken wordt snel geleverd en indien noddig goed advies gekregen.

Uitstekende klantenservice

De juiste en snelle levering

Een mooi uitgebreid assortiment en snelle levering

Uitstekende service !

Perfect item en snelle levering !

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen