Er ontbrak een stuk, maar meteen opgelost!

Netjes en op tijd afgeleverd

Keurig verpakt en op tijd geleverd.

goed en snel

goed en degelijke kwaliteit

prima levering

Eenvoudig te bestellen en keurig geleverd. Enige jammere is dat ze DPD gebruiken als vervoerder; die hebben slechte communicatie en langere levertijd. Bestelling werd ook gewoon over het hek gegooid... :-(

goede prijs kwaliteit verhouding

goede prijs kwaliteit verhouding

online actie niet in winkel te verkrijgen

Druppelslang Actiepakket is in de winkel niet tegen de webshop actieprijs te verkrijgen. Als reden werd aangegeven dat er in de winkel altijd wel advies en uitleg werd gegeven. Vreemde gang van zaken. De volgende druppelslang online besteld en gratis laten leveren. Graag een reactie van Raintechshop.

Perfecte en betrouwbare shop

Mijn bestelling werd snel en correct verwerkt. Duidelijke en overzichtelijke website, bestelling werd zorgvuldig verpakt en volgens afspraak geleverd.

Top snelle en goede service

Duidelijke site , voordelig en snelle afhandeling en versturen

Goede site, snelle levering

Alles prima in orde.

Zoals altijd snelle levering en goede service

Top kwaliteit en snelle levering

Meerdere keren beregening spullen besteld- altijd met uitstekende kwaliteit en snelheid geleverd.

Snelle service, hoge verzendkosten

Prima service: to the point en een snel. Alleen bij kleinere bestelling wel hoge verzendkosten (relatief natuurlijk)

Goed product. Correcte levering

Top product

Alles netjes afgehandeld.

Groot assortiment en complete levering

De communicatie door de vervoerder mag wel beter

Prima ervaring

Voor het eerst hier besteld als particulier en niet via mijn werk . Alles netjes verpakt en snel ontvangen. Scheelt weer een ritje. Gewoon goed.

Super snelle levering

Dit is inmiddels de 3e bestelling voor het bewateren van de tuin. Alles werkt prima

goede prijs, de beste die ik kon vinden.

oke

Makkelijk en snel

Echte aanrader makkelijk en snel geleverd goede prijs

Goede prijs, makkelijk bestellen en snel geleverd.

De prijs was goed, het bestellen was makkelijk en duidelijk en ik hebben de avond besteld en is de volgende dag verzonden, en nog een dag later bezorgd. Precies zoals verwacht.

Alles geleverd en de levering is duidelijk te volgen

Heb nog steeds niets ontvangen. Zou al een week bij dpd liggen. Het product zelf kan ik bij deze no

De levering laat serieus op zich wachten. Ligt al een week bij dpd. Door de late levering komt heel men planning in het gedrang. Net nu ik een vrije dag had met het pinksterweekend. Kan niet zeggen dat ik daar tevreden mee ben. Dus het produkt zelf kan ik bij deze niet beoordelen. Mvg, Jonathan.

Werkt prima.

Ik heb nog wel één dingetje. De slang vloog er meerdere malen af. Of de druk dan té hoog is ?? Bij aanleg gebeurde dat niet, in eerste instantie. De druk langzaam op laten lopen. En toen voluit. Later lukte dat niet meer, voluit de kraan. Dus dat is even een dingetje. Verder blij ermee ;))

Snelle en uitstekende service!

Snelle oplossing gekregen voor een uit voorraad artikel zodat er snelle levering kon gebeuren

Alles ging zoals gepland

... product in goede staat ontvangen en precies goed verpakt.

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen