Top! Doen wat ze zeggen

Je besteld en de volgende dag is het er. Prima verpakt.

Netjes verzorgd en op tijd

Helemaal geen opmerkingen alles netjes en goed

Snel in huis

Werkt prima

Compleet en snel geleverd

Alle gewenste items op voorraad, snelle levering, goede producten, alles al verwerkt, zeer tevreden

Helemaal prima

Goed assortiment, makkelijk bestellen, wordt prima o de hoogte gehouden, levering goed. Helemaal prima!

Goede prijzen, snelle levering

Goed helemaal naar wens, duidelijke website

prima, snell en goede keuze

Goede keuze op website, extreem snelle levering alles TOP!

Er ontbrak een stuk, maar meteen opgelost!

Netjes en op tijd afgeleverd

Keurig verpakt en op tijd geleverd.

goed en snel

goed en degelijke kwaliteit

prima levering

Eenvoudig te bestellen en keurig geleverd. Enige jammere is dat ze DPD gebruiken als vervoerder; die hebben slechte communicatie en langere levertijd. Bestelling werd ook gewoon over het hek gegooid... :-(

goede prijs kwaliteit verhouding

goede prijs kwaliteit verhouding

online actie niet in winkel te verkrijgen

Druppelslang Actiepakket is in de winkel niet tegen de webshop actieprijs te verkrijgen. Als reden werd aangegeven dat er in de winkel altijd wel advies en uitleg werd gegeven. Vreemde gang van zaken. De volgende druppelslang online besteld en gratis laten leveren. Graag een reactie van Raintechshop.

Perfecte en betrouwbare shop

Mijn bestelling werd snel en correct verwerkt. Duidelijke en overzichtelijke website, bestelling werd zorgvuldig verpakt en volgens afspraak geleverd.

Top snelle en goede service

Duidelijke site , voordelig en snelle afhandeling en versturen

Goede site, snelle levering

Alles prima in orde.

Zoals altijd snelle levering en goede service

Top kwaliteit en snelle levering

Meerdere keren beregening spullen besteld- altijd met uitstekende kwaliteit en snelheid geleverd.

Snelle service, hoge verzendkosten

Prima service: to the point en een snel. Alleen bij kleinere bestelling wel hoge verzendkosten (relatief natuurlijk)

Goed product. Correcte levering

Top product

Alles netjes afgehandeld.

Groot assortiment en complete levering

De communicatie door de vervoerder mag wel beter

Prima ervaring

Voor het eerst hier besteld als particulier en niet via mijn werk . Alles netjes verpakt en snel ontvangen. Scheelt weer een ritje. Gewoon goed.

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.