Besteld en snel geleverd

Door de vorst was mijn verdeler voor het sproeisysteem bevroren geweest en lekte nu bij de eerste keer weer sproeien. Nieuwe verdeler besteld en geplaatst . Probleem opgelost.

Superieure Klantenservice

Iedereen kent het wel, technisch zijn maar niet dagelijks ergens mee bezig zijn. Zo was het voor mij het geval om tuinberegening aan te leggen. Doormiddel van eerst mijn eigen plan / winkelwagen samen te stellen, hierna de maatvoeringen / ontwerpplan te mailen naar de serviceafdeling heeft enorm geholpen om de juiste artikelen te bestellen die op elkaar afgestemd zijn. Zij keken de winkelmand na en brachten een kleine wijziging aan zodat alles kloppend was. Chapeau hiervoor!

Mooie prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering van goed product

Prima shop

Druppelslang en toebehoren besteld en snel ontvangen. Goede kwaliteit voor een mooie prijs.Erg blij mee.

prima en correct

snel besteld, snel geleverd

Goede bereikbaarheid, scherpe prijs

Twee pop up sproeiers gekocht, telefonisch goed bereikbaar met eerlijke info over levertijd ivm feestdagen. Produkt scherp geprijsd.

snelle levering en goeie prijs-kwaliteit verhouding

Meerdere keren besteld, altijd goed

Al meerdere keren besteld. Van alle keren ging alles altijd goed. Óok bij telefonisch contact ben ik altijd goed geholpen. Bedankt!

Snelle service en precies wat ik nodig had

Besteld en 2 dagen na de bestelling al kunnen plaatsen , top bedrijf

Snelle levering en prima artikelen.

Snelle levering en prima artikelen.

Tevreden

Snel geleverd, goede kwaliteit

Eenvoudig bestellen en klaar

Site is duidelijk en geselecteerde onderdelen zijn snel en eenvoudig aan te passen, groot plus punt je kan de geplande bestelling uit printen voor dat je definitief besteld. Zeer snelle levering « zondag besteld-dinsdag geleverd » Bedankt Patrick Verstuyft

Snelle levering en goed verpakt, helemaal TOP!

Ik bestelde wat beregings sproeiers en slang. De volgende dag werd het al geleverd. En niet in een onnodig grote doos maar zo compact mogelijk. Helemaal super! De kwaliteit van de sproeiers is ook goed! Het was slechts voor een test in de tuin dus de rest gaan we zeker ook hier bestellen.

Altijd snelle en goede service en ZEER goede prijzen!

Prima service: klantgericht en zeer goede prijzen. Wordt ruim de tijd genomen voor allerlei vragen.

Koop nooit meer online

Koop lokaal dan krijg je ter plekke een beter advies en als je dan spullen over houdt kun je ze terugbrengen en krijg je direct je geld terug . Nu stuurde ik een pakket terug van spullen die ik overhield Helaas niet aangetekend naar de Raintech shop en pakket is klaarblijkelijk niet aangekomen dus geen geld terug , erg onbevredigend. Wel weer een ervaring rijker.

Snelle correcte levering

erg prettig

Niets ontvangen van DPD

Hallo, Volgens de DPD bleek de pakket bezorgd te zijn terwijl ik thuis was en er was ook geen briefje in de brievenbus gedaan waar het pakket dan wel was afgeleverd. Erg frustrerend. Raintechshop had contact met mij opgenomen en d.m.v. het uitlezen van de GPS locatie van DPD, bleek dat het pakketje (weer eens) op een verkeerde adres was afgeleverd. Raintechshop was uitermate snel en service gericht en het probleem was snel opgelost. Was elke leverancier maar zo. Super!

Mooie kwaliteit tegen een goede prijs en snel geleverd

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

De bestelling is correct en binnen 1 dag geleverd, verder is de communicatie overzichtelijk.

Afspraak is afspraak

Snelle levering volgens aanvraag.

Snelle en correcte levering, Druppelslang ziet er degelijk uit. De komende dagen in werking stellen. Ik voorzie geen problemen. Dankjewel.

Netje verzorgt en geleverd

Alles goed verlopen