Professioneel

Ik heb componenten besteld voor een druppel slang systeem (nog niet geïnstalleerd) en op aanraden van een vriend besteld bij Raintech. Snel en netjes mijn bestelling ontvangen. Alles netjes afgevinkt op de pakbon!

goede service

goede service en afhandeling

goed product, snelle levering, goede aftersales

Nemen alle tijd om informatie over het product te geven. De bestelling werd snel en correct geleverd. Enige minpunt: in de informatieronde vooraf stelde ik de vraag of ik groene of blauwe koppelingen nodig had. Toen had bij de medewerker een rood lampje moeten gaan branden: die zijn niet voor druppelslangen. Dus de verkeerde besteld. Positief: de goede bestelling werd ook weer correct en snel geleverd. De verkeerde koppelingen kon ik terug sturen en het bedrag is snel teruggestort. Prima!

Alles klopt

Goede info op de site, prettig telefonisch geadviseerd en vlotte levering

Geweldige service duidelijke website goede prijs kwaliteit verhouding

Overzichtelijke website ,en na telefonisch contact de vergeten onderdelen perfect afgehandeld bij bestelling. Snelle levering en alles prima verpakt.

Prijs kwaliteit is prima zo ook de snelle levering

Duidelijk, goede en snelle levering

Veel in voorraad, vriendelijk en snel

Bij RainTechShop hebben ze alles in voorraad. Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Zelfs voor een bestelling van minder dan €5,00.

snel, netjes, goed en goedkoop

Goed product

Goed product snelle levering goede prijs

Geen gedoe, gewoon snel

Keurig volgens belofte, snel, geleverd. Mooi breed assortiment. Koop vast nog wel eens weer hier.

Zeer correct bedrijf

In verschillende fasen mijn Rainbird installatie aangekocht, zeer goede uitleg en perfecte levering!

zéér goede opvolging

Na een foutieve beoordeling te hebben gegeven door mijzelf is dit zeer strikt en snel opgevolgd De eerst slechte beoordeling was volledig mijn fout door foutief postcode te hebben ingevoerd!

Alles wat je nodig hebt in een webshop.

Besteld en geleverd zoals gewenst

Voldoende keuze en vlot bestelproces

Tevreden met het product en de levering.

Nog geen ervaring reden vriest het nu de grond is hard. Wordt vervolgd.

?

?

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Goed bevallen

Snelle levering, goede prijs

Alles snel geleverd en nette prijs

Snel en precies volgens bestelling geleverd

Ik bestel hier vaker onderdelen voor de beregening van mijn tuin en alles wordt snel en volledig geleverd

Snel en goede kwaliteit

Prima levering en service

Geldig

Super snel en correct geleverd

Nette snelle en juiste levering

Dit was voor mij de eerst x dat ik bij jullie heb besteld maar ben zeer zeker tevreden hoe het is verlopen.

Snelle levering en goed verpakt

Eindelijk een bedrijf die de bestelde goederen niet in te grote dozen vol met papier, om de loze ruimtes op te vullen, verstuurd.

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.