Het pakket is netjes bezorgd.

Het pakket is netjes bezorgd.

weer prima en snel

Goed verlopen

Alles naar wens

Goed verzorgd

Snelle en goede afhandeling

Snelle afhandeling volgens afspraak

Positief

Vriendelijk, deskundig, behulpzaam, meedenkend

Zoals in de titel. Goed bedrijf.

Producten makkelijk te vinden en bestellen. Levering via DPD ging alleen niet vlot

Heldere site met gemakkelijk zoeken en bestellen. De levering door DPD ging niet goed. Levering zou 2 dagen duren, na 1 dag werd er al geleverd en was ik niet thuis. Vond briefje met een ophaaladres aan de andere kant van de stad terwijl er in mijn buurt veel ophaalpunten zijn. Super onhandig.

Goed verpakt, snel verzonden. De website zou beter kunnen.

Slechte beschrijving en foto’s

Door slechte beschrijving en foto verkeerde ontvangen

Snelle service en prettige communicatie

Snelle levering en bij vragen ook goed te bereiken.

Snelle levering!!

Raintechshop heeft een fijne overzichtelijke site met duidelijke uitleg erbij. De bronpomp die we besteld hebben was degelijk verpakt en snel geleverd. Toppie.....

Ruim assortiment voor beregening, snelle service

Groot assortiment ook qua onderdelen. Snel en kundige service, fijn dat je ook kan afhalen

Goede site - prima kwaliteit - snelle service

Goede site - prima kwaliteit - snelle service

Goede levering

Precies zoals je verwacht.

Mijn ervaring is top. Goede materialen voor een goede prijs en ook nog eens netjes verzonden

Gewoon goed

Gewoon netjes en snel juiste materiaal geleverd

Uitstekend materiaal.

Snelle levering, behulpzaam en goede service.

Erg goed

Goed geholpen met wat ik nodig had en binnen enkele dagen had ik alles in huis. Top.

100% tevreden

Snelle levering en voor herhaling vatbaar

Goede uitleg en tips.

Alles was overzichtelijk op de website.hoede aangekochte materialen zullen zijn weet. Ik nu nog niet. Nog niet in gebruik.

makkelijk bestellen, efficiënt en snel geleverd. Prima service.

Indien je weet wat je nodig hebt, is een bestelling zo gemaakt. De levering is erg snel en komt netjes aan. Een keer niet het juiste besteld. Retour gezonden en de creditering werd netjes afgewerkt. Geen probleem. Al met al zeer tevreden over.

Netjes verzorgd alleen de bezorger heeft het voor de deur gezet zonder mij te spreken/ te zien.

Duidelijk en veelzijdig.

Alles goed beschreven en uitgebreid met duidelijke foto's.

Scherpe prijzen, levering kan beter

Raintechshop heeft concurrerende prijzen. Jammer dat de levering niet in één keer goed gaat. Kan natuurlijk gebeuren. Maar na telefonisch overleg werd niet (zoals beloofd) het juiste artikel gestuurd. Een week later dus nog maar een keer gebeld. Uiteindelijk is alles goed gekomen. Als ik bij elke online bestelling nog 2 keer moet nabellen ......

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.