Supersnelle levering

Ik heb een popup beregeningssysteem gekocht uit een groot assortiment waar ik duidelijk en goedkoop alles kon vinden wat ik nodig had. Snel besteld en in twee dagen in huis.

Goed product, snel verstuurd

Regenpak Agu besteld, snel verzonden. Prima prijs en goede kwaliteit product.

In één woord: prima!

Goede website. Correcte telefonische hulp. Snelle levering. Goede prijzen.

fijne Webshop met goede service

ik heb een paar bestellingen gedaan en het werd altijd snel geleverd. 1 keer kreeg ik verkeerde spullen, maar dit werd snel en kosteloos opgelost.

Snel geleverd!

Prima shop

Snelle levering,

Vlotte afhandeling.

Goede prijs-kwaliteit. Snelle verzending !

Goede en snelle service

Goede en snelle service Duidelijke website

Snelle levering wel hoge verzendkosten

Snelle levering je kan je bestelling ook afhalen in de winkel waar ze genoeg op voorraad hebben. Als geblaat bezorgen zijn de verzendkosten wel wat hoger dan andere webwinkels.

bezorgd op het verkeerde adres

Prima ervaring

Snelle levering. Zeer geode prijs kwaliteit verhouding. Prima verpakking !!! Kortom, een aanrader.

Laagste prijs en redelijk vlot thuisbezorgd

Na een beetje zoeken bij Raintechshop product voor de laagste prijs gevonden. Na 2 dagen netjes thuis bezorgd.

Hele prettige website, vriendelijke en zeer hulpvaardige medewerker aan de telefoon en dan ook nog eens alles goed verpakt en snel geleverd!

Prima website en snelle levering!

Zeer ruim aanbod op duidelijk webshop en snelle levering, in een woord TOP!

Top leverancier

Telkens weer als ik bestel ontvang ik exact datgene wat ik heb besteld. Op eventuele vragen om advies krijg ik ook netjes geantwoord. Inmiddels draaien mijn 19 sproeiers, geautomatiseerd en wel, keurig hun rondjes op de tijdsstippen zoals dat is geprogrammeerd in de Rainbird met regensensor. Alles via WIFI te bedienen. Heb inmiddels nu 2 seizoenen ervaring. Ben er heel blij mee!

Goede service en zeer snelle levering

Goede producten, makkelijk in gebruik en snel geleverd

Ontzettend fijn dat de plantjes tijdens de vakantie gewoon water krijgen Prik de slang bij de planten, sluit hem aan op het bestaande sproeisysteem en voila de planten zijn gered!

Behulpzaam, kennis en goede producten met super prijzen

Zeer duidelijke website met goede informatie over de producten. Weet je iets niet, bel even met de balie en je wordt goed geholpen. Levering is snel zoals op de website vermeld staat. Goede communicatie.

Levering volgens afspraak en prima producten

De bestelde producten werken naar behoren. Levering was snel.

Op lokatie prima geholpen

Heel snel geleverd, goede kwaliteit en goed verpakt

Goede spullen snel geleverd

Duidelijke website, en mijn bestelling was snel geleverd.

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.