Goed advies en ruim assortiment kwaliteits goederen

Prettig bedrijf om zaken mee te doen vanwege deskundig en prettig personeel en breed en beschikbaar gamma aan goede producten.

Betrouwbaar, persoonlijk, professioneel

Al een paar jaar trouwe klant hier. Als ik iets nodig heb wat Raintechshop heeft, peins ik er niet over om het ergens anders te komen. Een keer een product moeten retourneren: dat werd ook allemaal razendsnel geregeld.

Beetje teleurgesteld

Meerdere keren hier besteld. Na het plaatsen van de laatste bestelling schoot mij te binnen dat ik nog iets nodig had. Kort na bestelling en nog voor sluitingstijd gebeld maar er werd niet opgenomen. Nou ben ik 2 x verzendkosten kwijt. Beetje jammer.

Hetgene wat besteld is wordt binnen een dag verstuurd.

Lekke slang zonder reactie en te korte slang geleverd

Afgelopen periode heb ik veel gekocht en meestal gaat het goed. Maar ik kreeg een slang met een scheur. Hierop een mail gestuurd en nooit een reactie op gekregen. En bij een bestelling heb ik stuk slang van 5 meter besteld en deze was hooguit 3 meter.

Snelle levering goed verpakt

Prima kwaliteit/ prijsverhouding

Mooie producten Nette prijs

uitstekend

Goede site en snel geleverd zoals het hoort.

Ziet er goed uit

Het is goed

Keurig volgens tijdsplanning en bestelling geleverd

Heldere en duidelijke informatie en volgens opgegeven tijdsplanning geleverd. Zo als het zou moeten zijn is het gegaan!! Bedankt.

Snelle, accurate levering en prima klantenservice

Klantenservice mail gestuurd met technische vraag; vrijwel meteen antwoord. Klantenservice telefonisch benaderd om alsnog iets bij de bestelling te voegen. Ik zou worden teruggebeld en ja hoor : na korte tijd werd ik inderdaad teruggebeld; bestelling aanpassen was geen enkel probleem!

prima service

snelle service en correcte afhandeling

Fijne levertijd levering. En netjes verpakt.

Product voldoet niet aan verwachting en vervelend hoe dat afgehandeld wordt

Heb een nieuwe tyleenbuis bij Hornbach gekocht omdat de tuin weer dicht moest. Zelfde prijs maar een veel betere kwaliteit. Dure les dat dit niet on-line te bestellen is omdat dan pas achteraf de kwaliteit blijkt.

Prima, snel geleverd.

Vandaag bestellen en morgen binnen,wat wil je nog meer.

producties is in goede orde geleverd

leveren van het product is door de eigenaar zelf bezorgd omdat niet anders kon

snelle service

goed spul

Snelle levering, alles compleet

Druppelsysteem besteld bij Raintechshop. Een dag later alles in huis, perfect!

Top Firma

Eerlijke prijzen , vlugge levering in goede verpakking.

Snel en goed zoals reeds bekend.

Uitstekend materiaal

Voor mij een bekende leverancier. Goed materiaal en snelle en correcte levering

Kwaliteit en snelle levering

Heb gekeken naar een sproeier voor mijn tuin. Snel geleverd omdat ik nog gras wou zaaien en goede kwaliteit voor deze prijs. Prima

Bestelling was eenvoudig te plaatsen. Bij afhalen van het bestelde product kreeg ik vakkundig advies, waardoor ik met een ander product beter uit bleek te zijn. De bestelling heb ik nog ter plekke kunnen wijzigen. Hele fijne samenloop van online kopen en de vakkundigheid van een fysieke (afhaal)lokatie. Op de website was me alleen niet duidelijk dat ik voor mijn systeem kon kiezen uit verschillende oplossingen. Dat zou beter kunnen door de omschrijving vollediger/ duidelijker te maken.

Snelle levering, uitstekende prijs!

Snel, kwaliteit, goede prijs!

Duidelijke website en alles op tijd geleverd. Van harte aanbevolen.

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.