Komen afspraken na.

Product is netjes en snel geleverd. Materiaal voldoet aan mijn wensen.

Goede websitebezoek ens elke levering

Goede website en snelle levering

zeer professioneel, goed bedrijf en toch nog goede producten in korte periode kunnen leveren

Een overzichtelijke site om de producten te bestellen, kwaliteit is goed en de producten zijn vaak met 2 a 3 dagen bezorgt. Bij sommige aansluitingen staan niet hoe groot de aansluitingen voor het volgende onderdeel staat. bijv de groepenverdelers. Ik zou deze site aan iedereen aanbevelen.

Prima product en levering

Was op zoek naar een kraansplitter. Die goedkope plastic splitters die ik eerst had gekocht lekten. Raintechshop bood een mooie metalen splitter met op elk uiteinde een aparte open/dicht draaiknop. Tot nu toe werkt die prima.

Snel en compleet.

Website is overzichtelijk en veel keus. Bestelling was compleet te leveren en was ook snel in huis zodat ik het weekend ernaar gelijk aan de slag kan.

Goede kwaliteit die snel en foutloos is geleverd

Duidelijke website. Eenmaal besteld volgde er een snelle levering die duurzaam verpakt is. Zeker terug.

Goed, maar niet perfect dit keer

Ik heb hier al vaker besteld. Op zich was het weer in orde. Scherpe prijzen, snelle verzending, uitgebreid assortiment.... Jammer dat de sproeier nozzles niet beter verpakt waren. Ik had 8 sproeier besteld, bij elke zat een rekje met ca 10 verschillende nozzles. Die waren los in de doos gelegd, waardoor veel ervan los gebroken waren en er dus veel nozzles los in de doos lagen. Het was beter geweest om die even apart in een doosje te doen.

Die rotkat is weg nu.

Kat zit elke keer s nachts op mijn cabrio-dak, onder de carport. Ultrasoon geprobeerd, geprobeerd te vangen (om hem ergens 160km verderop een nieuw leven te gunnen), etc. Dit was de laatste poging voor de onpopulaire methodes… en het werkte. Yes!

Snel en goed

geleverde producten zijn snel geleverd en ok

perfect

vlotte en correcte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ontvangen wat besteld , prima geregeld.

Snel en goed!

Snelle levering, goed bereikbare deskundige klantenservice.

super

De producten worden keurig op tijd geleverd

Prima winkel maar levering door transporteur waardeloos

Mijn ervaring met de aanbieder is prima. Snel op de post maar dan begint de ellende. Voor de tweede keer bij die firma mijn pakket zoek. Drama en zoek het zelf maar uit want terugbellen doen ze ook niet. Dit is niet een verwijt aan Rainshop want zij zijn zeer snel en keurige aflevering als pakket

Alles is netjes en goed geregeld.

Ik ben altijd erg voorzichtig met spullen bestellen via internet. Je moet toch maar afwachten of het ontvangt. Als het verstuurd is heb je er geen invloed meer op. Maar Raintechshop ging het goed. Ik kreeg een ontvangst bericht en toen het niet in voorraad was, kreeg ik bericht het een paar dagen later verstuurd zal worden. Ik heb tussendoor nog even telefonisch contact met ze gehad en dat ging ook vlot en ook correct. Met de mail werd ik verder op de hoogte gehouden Na een paar dagen had ik alle thuis. Nogmaals bedankt.

Goeie website alleen jammer van de bezorgdienst dpd

Website is duidelijk en overzichtelijk met handige handleidingen. Helaas wordt er gebruik gemaakt van DPD, hier heb ik altijd slechte ervaringen mee. Bezorgdag is pas heel laat zichtbaar en veranderd altijd op het laatste moment en je kunt hier dus heel slecht op plannen.

Snelle srevice

Ik had de verkeerde bestelling gedaan was geen probleem, binnen twee dagen alles geregeld. Top

Geweldige telefonische hulp en goede service

Super, zeker, omdat er geen verzendkosten in rekening werden gebracht bij postverzending van een klein onderdeel

vlot en correcte info op nog tecnisch details

zeer positief

Een klantvriendelijk bedrijf

Ik had een vijverslang besteld en bij aflevering bleek hij niet het gewenste doorsnede te zijn. Na een telefonisch contact kreeg ik de volgende dag de goede slang. Hiervoor hartelijk dank voor de klantvriendelijkheid.

Wederom uitstekend

Mooie kwaliteit spullen, altijd netjes op tijd verzonden. Fijne shop om te winkelen. Echt een aanrader.

behulpzaam en snel

Altijd bereid te helpen als de keuzes moeilijk zijn en goede uitleg. De website zou veel van deze info kunnen geven, dat scheelt jullie vast veel telefoontjes van onervaren beregeningsaanleggers. Maar super fijn hoe jullie helpen.

top bedrijf!!

Ik had een verkeerde bestelling geplaats en gekregen. Na goede advies heb ik alles kosteloos kunnen ruilen. Heel tevreden klant.

Proffesionele site, efficiënt

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.