Goed geregeld snelle levering

Goed geregeld en snelle levering

Gewoon goed, alles zoals het moet.

Goede en gebruiksvriendelijke website. Mooi assortiment.

Goed apparaat voor scherpe prijs

Bij Raintech een Hunter BTT201 Bluetooth aangeschaft. Hij was hier een stuk goedkoper dan elders op het internet en ik had al goede ervaringen met dit bedrijf bij een eerdere aankoop. Apparaat werd al de volgende werkdag geleverd en het ding werkt zeer eenvoudig en is met een app goed in te regelen met meerdere sproei programma's.

Top geregeld

Alles volgens afspraak

Duidelijke website en goede kwaliteit materiaal tegen een goede prijs

Gemakkelijk besteld en betaald

Goed advies

Kreeg netjes uitleg. Hebben alle onderdelen op voorraad. Netjes geprijsd

Goede duidelijke site, snelle stappen tot aan de het betalingsscherm en uiteindelijk snel geleverd.

Zou bij een volgende bestelling ook eerst bij de Raintechshop kijken.

zoals altijd prima

nog nooit klachten gehad bij dit bedrijf, altijd super

Een goede overzichtelijke website. Zaken snel en gemakkelijk te vinden. Snelle levering.

Fantastische service

Mijn vraag werd telefonisch goed beluisterd en heel uitgebreid en deskundig beantwoord, de levering was snel

Een goede en snelle service

Een snelle levering topje

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven.

Tuin groen met deze sproeiers

Droogste zomer ooit maar met deze sproeiers op de tuin computer is het gazon prachtig groen gebleven. Nog een sproeier erbij en iets beter afstellen en dan krijgen ook alle vaste planten ook voldoende water Geen niet te vaak water dan wortelen de planten beter.

Bestelling was correct

Mijn bestelling was correct en duidelijke website alleen heb ik geen mail ontvangen met de gegevens van levering waardoor ik niet wist wanneer er geleverd ging worden,

Goede snelle levering en goedkoop matriaal

Betrouwbaar. Snelle levering. Prima service!

Betrouwbaar. Snelle levering. Prima service!

Tevreden over Raintechshop

Ik ben heel tevreden over Raintechshop. Het is alleen jammer dat ze met DPD als vervoerder werken. Dat duurt altijd veel te lang voordat zij bezorgen.

Alles netjes en snel geleverd

Alles netjes en snel geleverd

Top kwaliteit

De juiste materialen voor een schappelijke prijs.

Snelle levering!

Binnen 24 uur werden de onderdelen geleverd voor de reparatie van mijn beregeningsinstallatie. Top!

Snelle en juiste levering

Een de ene dag besteld en de volgende dag al in huis 1 maal een verkeerde levering gehad na één telefoontje werd het probleem de volgende dag opgelost

Snelle levering en kwaliteit

Garantie bij Raintech stopt NIET als er geleverd is!

Ik kocht bij Raintech tyleenslang. Tijdens het installeren bemerkte ik dat de koppeling flink lekte. Nader onderzoek wees uit dat de diameter van de slang afweek. Na overleg met Raintech werd, zonder enig gezeur of gezocht excuus, gratis nieuwe slang geleverd.

Snelle complete levering

Kwaliteit zal moeten blijken

Wat besteld is werkt ook geleverd super en lekker snel een aanrader

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.