Verzorgd en milieuvriendelijke verpakt.

De website is duidelijk, twee bestellingen achter elkaar gedaan, en twee dagen later waren de spullen al binnen.

Zeer goed, ga zo door.

Webshop is zeer gebruiksvriendelijk ,snelle levering,keurig verpakt en exact wat er besteld is, ik heb niet meer wensen dus ga zo door.

Snel, betrouwbaar, goede prijs

Betrouwbare snelle leveringen. Helaas geen reactie op een klacht omtrent een lekkend onderdeel.

Uitstekende service!

Goede communicatie en zeer vriendelijk geholpen. Deskundig advies!

Perfect.

Perfect.

Veel keuze met goede uitleg.

Druppelslang met toebehoren besteld, snel geleverd.

Correct

Ruim aanbod, correcte en vlotte levering.

Kwaliteit en service

Snelle en correcte levering van topkwaliteit!

Groot assortiment met topkwaliteit producten en alle benodigde hulpstukken. Levering was snel en correct; alles netjes en degelijk verpakt. Een aanrader!

Vlot en goed

De afgesproken datum was prima gehaald. De pomp was perfect en we hadden m dezelfde leveringsdatum nog draaien. Top leverancier,

Goedkoop en snelle levering.

De bestelde druppelslang was er snel.

Raintechshop is een webshop waar je op kunt rekenen.

De producten zijn van goede kwaliteit, De bestellingen worden zeer snel geregeld. Je hebt de spullen in mijn geval met 2 dagen binnen. Ik ben zeer tevreden

Netjes op tijd geleverd

Mijn spullen zijn netjes/snel en correct geleverd !

Prima produkt, redelijke prij, snel verstuurd, alleen DHL had het bij het verkeerde adres afgegeven.

Zie boven

netjes op tijd

netjes geleverd en prima prijs

Fijne webwinkel

Ik wilde een druppelinstallatie aanleggen in mijn tuin, en kwam deze webwinkel tegen. Ik vond het met name fijn dat er een plek met "Technische informatie" op de website is, waar je meer kunt leren over wat je nodig hebt en hoe je te werk moet gaan. In de sectie "GardenRain Rainsystem" vond ik vervolgens een selectie van het totale assortiment om een eenvoudige, particuliere installatie aan te leggen. Ook netjes geholpen per e-mail en producten snel verstuurd. Top webwinkel!

Snelle levering ben blij met het druppel systeem mijn 50 meter lange coniferen haag ook en het scheelt heel veel tijd

Geweldig product!

De druppelslang voldoet precies aan de verwachting. Ook de bijgeleverde koppelstukken waren eenvoudig te bevestigen en doen hun werk. Daarbij ook nog een snelle levering. Top!

goed product

nu werkt mijn beregening wel

top service

snelle service en top service

Redelijk

Moet nog aantal spullen nabestellen. Was vooraf niet helemaal duidelijk wat er wel niet nodig is.

Prima leveringsservice, helaas is de kwaliteit van het materiaal matig

Het materiaal van de druppelslang is meer dat van een buis dan van een slang; het is veel te stug en bij een bochtje vouwt het dubbel!

Prima, duidelijk, snel

Goede website, veel en goede uitleg op de site, heldere bestelprocedure, snelle levering.

Prima en snel geleverd

Niets aan toe te voegen

Goede kwaliteit.

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.