Snelle levering ben blij met het druppel systeem mijn 50 meter lange coniferen haag ook en het scheelt heel veel tijd

Geweldig product!

De druppelslang voldoet precies aan de verwachting. Ook de bijgeleverde koppelstukken waren eenvoudig te bevestigen en doen hun werk. Daarbij ook nog een snelle levering. Top!

goed product

nu werkt mijn beregening wel

top service

snelle service en top service

Redelijk

Moet nog aantal spullen nabestellen. Was vooraf niet helemaal duidelijk wat er wel niet nodig is.

Prima leveringsservice, helaas is de kwaliteit van het materiaal matig

Het materiaal van de druppelslang is meer dat van een buis dan van een slang; het is veel te stug en bij een bochtje vouwt het dubbel!

Prima, duidelijk, snel

Goede website, veel en goede uitleg op de site, heldere bestelprocedure, snelle levering.

Prima en snel geleverd

Niets aan toe te voegen

Goede kwaliteit.

Snel en goed

Precies wat ik nodig had voor een redelijke prijs en snel geleverd.

Prima levering en mooie prijs

Als omschreven

Gemengde gevoelens

Snelle levering maar als je naderhand een vraag stelt wordt er niet gereageerd.

Snel en correct geleverd

Goede prijs kwaliteit verhoging eenvoudig te bestellen

Goede service en snelle levering

Snel antwoord gekregen op vragen voordat ik overging tot de aanschaf van de Hunter Hydrawise controller. Controller werd vervolgens vlot geleverd.

Perfect en correct!!!

Zeeeeer goed

Levering was mooi op tijd

Prima slang hulpstukken makkelijk te monteren lk bestel de volgende keer zeker weer bij de raintechshop

Alles TOP

Bestelling via webshop is eenvoudig en duidelijk! De prijs = de goedkoopste! Levering super snel en compleet! Zeer tevreden! Hopelijk gaat de installatie net zo vlot!

prima advies

bestelling juist en uitleg duidelijk

Ik ben heel tevreden

Goede prijs, snelle levering, goed product

Correct behandeld

Geleverd volgens afspraak.

Fijne website en goede service

Website helpt met het vinden van de juiste spullen, inclusief de sets en vooral ook de technische informatie documenten met uitleg.

top bedrijf.

Keurig en compleet geleverd.

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Super snelle service

Beregening spullen besteld en een dag later in huis. Alles keurig verpakt en aanwezig.

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.