Overzichtelijke site en snelle levering

Druppelslng is prima oplossing. Kost wat tijd om uit te rollen en neer te leggen.

Goed advies, prima spullen

Goed advies, prima spullen, snel geleverd.

Snel en alert

Meer is niet nodig toch? :)

Op zich goed geholpen

Besteld 2 sproeikoppen Rain Bird 8005. Levering op tijd. Keurig ingepakt. Maar, wat schetst mijn verbazing, er zat modder op 1 van de sproeikoppen.!! Dus gebeld en gevraagd of 1 van de sproeikoppen misschien gerevideerd was! Een aantal malen geprobeerd uit te leggen wat gerevideerd is, maar het kwartje viel niet. Dat is dan toch wel jammer. Helaas.

Hele fijne webshop met duidelijke omschrijvingen per artikel

Nieuw huis gekocht met een reeds uitgebreide Rain-Bird installatie. Ik wilde wat dingen aanpassen. Ben naar Wildkamp gegaan maar daar koste dat enorm veel moeite om geschikte onderdelen te vinden. Toen vond ik deze webshop en kon ik zelfstandig alles uitzoeken en uitvinden. De prijzen zijn ook nog eens een stuk lager en gezond. Spulletjes kwamen snel binnen en prima verpakt.

Zeer goede ervaring met deze shop!

Onlangs 50 meter druppelslang-set gekocht. Ruime keuze in de overzichtelijke webshop, goede prijs en zeer snelle verzending. Super.

Uitstekend.

Personeel wat de juiste vragen stelt, meedenkt en goede adviezen geeft. Zoals het toepassen van een filter bij het gebruik van oppervlaktewater. Dit voorkomt dat de druppelslang binnen korte tijd onbruikbaar wordt. Heel goed!

Redelijk

De meegeleverde spuitmondjes , was rommelig en niet compleet

Zie onder.

Ik heb aan die 5 sterren niets toe te voegen.

Goede website, snelle levering

Heb hier alles voor de bewatering van mijn daktuin kunnen vinden.

Gewoon goed

Duidelijk in aanbod. Snel in de levering.

Snelle goede servicekosten

Binnen 24 uur geleverd

Topbedrijf

Heel goed geholpen. Ze hadden onderdelen die ik nergens anders kon vinden. Ik ben als uitzondering zelfs buiten openingstijden geholpen.

Top bedrijf en uitstekend personeel

Heb een druppel set besteld en er bleek een grote gat in de slang te zitten. Na contact met kantoor stuurde ze direct een koppel stuk waar door het nu verholpen is.

Goede service en advies en snelle levering

2 bestellingen gedaan en allebei snel geleverd. Vooraf advies ingewonnen en dat was ook goed en duidelijk.

Leveringen zijn correct en snel

Fijne medewerkers aan de telefoon, denken goed mee.

Snel en ok

Lekker snel en compleet geleverd

Zelf druppelslangen etc aangelegd

Zelf druppelslangen en pop-up sproeier in combinatie met een computer op de buiten kraan aangesloten. Leuk klusje om te doen en alles via Raintechshop besteld. Prima producten, duidelijke site, snelle reactie op vragen en vlotte levering. Helemaal tevreden.

Gevonden wat ik zocht

Goede service mensen belde me over de stavaza van de producten

prima produkt

na de bestelling volgende dag in huis.

Te lange levertijd in vakantie

Woensdag besteld, wordt nu pas maandag geleverd (hoop ik). Spijt dat ik het niet gewoon in een fysieke winkel ben gaan halen.

snelle levering van prima kwaliteit sproeiers.

Wij hebeen al eerder tuinsproeiers hier gekocht. Wat opviel dat met minder water veel meer besproeid kan worden. Nu een van de Gardena gazon sproeiers kapot ging was de keus niet moeilijk. Wij hebben er gelijk 3 gekocht om ook de andere Gardena sproeiers te vervangen. Minder waterverbruik tegen een heel gunstige aankoopprijs. Blij mee.

Goede producten, snelle levering.

Ik heb een druppelslang met koppelstukken besteld en ontvangen. De kwaliteit was zeer goed en de prijs gunstig. De producten kwamen direct 1 dag na de bestelling binnen; dus supersnel en volgens afspraak.

Supersnelle levering

Goede kwaliteit en supersnelle leverin

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.