De producten keurig snel geleverd.

Bij de sproeidopjes krijg je een zeefje, handig!

Voldoet aan verwachting

Duidelijke Website en snelle levering!

Zeer duidelijke website en goede product keuze. Snel en accuraat geleverd. Kortom een aanrader als je een sproeisysteem wilt aanleggen.

Een zeer goed en gedegen advies

Goede service en klantvriendelijkheid. Snelle bezorging.

Shop krijgt een 10 alleen bezorgdienst een dikke 1

De spullen zijn prima verpakt en voldoen aan de verwachting Alleen DPD is een bagger bezorg dienst en komt afspraken niet na.

Goed en snel geleverd

Fijne ervaring! Prima product en snelle levering

Mijn bestelling geplaatst , via mail duidelijk op de hoogte gehouden en alles heel snel en goed geleverd , ik ben tevreden

Goede ervaring

Goede kwaliteit en snelle levering.

Uistekende service

Snelle levering. Prima bedrijf

Alles goed op voorraad en snel geleverd

Alles goed op voorraad en snel geleverd tegen een prima prijs en ook nog eens zonder verzendkosten. Wederom tevreden net als de vorige keer.

Goede service en scherpe prijzen

Ik heb al vaker bij RainTechShop besteld en altijd naar tevredenheid. Ook als de producten niet op voorraad waren. Dan werd duidelijk gecommuniceerd wanneer het wel zou komen of wat een goed alternatief zou zijn. Daarnaast zijn de prijzen ook nog eens, vergeleken met andere bedrijven, zeer scherp.

Top!!

Snelle levering, druppelslang en haringen netjes ingepakt en correcte communicatie via mail.

Snel en compleet

Snel en compleet, groot assortiment

Gemakkelijk, snel en goede kwaliteiten teir

De website is zeer duidelijk en bestellen is zeer gemakkelijk. Daarna gaat alles vanzelf. Duidelijke track en trace en een dag later zijn je spullen er al.

Erg duidelijk, goeie informatie en ruim assortiment

goede ondersteuning en perfecte levering.

Goede website met voldoende info om zelf de keuzes te maken wat het beste is.

Snelle en complete levering

Bestelproces verliep vlot en zonder problemen. Onderdelen waren waren goed te vinden in de webshop

Snelle en correcte levering

Prima, snelle en correcte levering

Snel makkelijk en goeie webshop

Overzichtelijk assortiment makkelijk te combineren en snel te bestellen en snel in huis.

Zakelijk correct

Geretourneerd artikel snel gecrediteerd en bedrag snel op mijn rekening.

Verkeerde onderdelen geleverd en nog steeds niet opgelost

2 wk geleden een 3 poot besteld en enkele andere onderdelen. Na enkele dagen pas pakket ontvangen. Email gestuurd, geen reactie. Maar even gebeld, sorry sorry had niet mogen gebeuren, we sturen direct de juiste op. Afgelopen maandag zou de juiste 3 poot opgestuurd worden , maar nog niets gezien. Afgelopen vrijdagochtend email gestuurd voor een reminder, nog geen reactie ontvangen. Ik ga niet niet meer bestellen denk ik.

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Druppelslang met toebehoren ontvangen. Alles zat apart verpakt en netjes aan mekaar getapet. Fijne site ook

Goeie club

Duidelijk snel en betaalbaar

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.