Prima support

Denken met je mee. Goed materiaal! Dik tevreden dus.

Goed advies, snelle levering

Overzichtelijke online winkel waarbij ik ook nog persoonlijk geholpen werd. Vragen via de email worden snel beantwoord met een praktisch advies.

Prima levering

Even contact gehad over de levering en keurig contact

Keurige levering

Heel goede producten.

Prima in orde

+ Producten gunstig geprijsd + (redelijk) snel verzonden + Gratis verzonden + Netjes verpakt - geen

Super !!! Prima !!!

Prima!!!!

Heel snel en goedgelevert dik tevreden

Uitstekende webshop en snelle levering

Even zoeken in de webshop. Er staat zo veel in, veel keuze en goede aanvullende info! Snel geleverd en netjes verpakt

Correcte levering

Correcte en snelle levering

Goede producten

Snelle levering, producten zijn van goede kwaliteit en makkelijk aan te leggen.

Zoals het hoort!

Ruime voorraad en snelle levering

Goede overzichtelijke website. Prima advies.

Snel en bestelling goed verpakt.

Correct bedrijf.

Goede uitleg van alles snelle acties op vragen per mail en zeer behulpzaam

Goed en snel

Raintechshop levert snel en compleet. Goede kwaliteit van de spullen. Nog nooit problemen ondervonden.

Zeer snelle levering van prima produkten.

Bestelde vorig jaar al volledige beregeningsinstallatie en was daar ook al buitengewoon tevreden over. Nu. Wederom .

Keurig,netjes en supersnel

Keurig,netjes,en supersnel

Gewoon goed, zoals het hoort

Al diverse malen al spullen besteld en telkens alles netjes en correct geleverd. Goede kwaliteit voor een nette prijs. Als ze twijfels hebben over je bestelling, dan nemen ze zelfs contact op om te controleren of je wel het juiste besteld hebt (bijvoorbeeld of je de juiste klep of sproeier hebt gekozen voor de juiste toepassing). Daarom dus zeker 5 sterren. Ga zo door.

Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Heldere site met goede omschrijving producten. Snel geleverd. Producten voldoen aan de omschrijving en kwaliteit. Top.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak, top!

Super service

Verkeerde bestelling gedaan met 1 dag m'n geld terug en de volgende dag de goede bestelling geleverd

Zeer snel geleverd

De volgende dag al geleverd

Mooi op tijd geleverd

Compleet en snel geleverd

Voor mijn border deze slang gekocht. Het werk en was makkelijk te installeren. Het werkt en ziet er professioneel uit!

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.