Snel en goed

Bestelling verliep soepel en was de volgende dag al in huis.

Fout in facturatie ==> geen communicatie

Fout in facturatie, Na enkele mails, nog geen enkele reactie terug mogen ontvangen. Verkoop en levering ging vlot, maar wanneer er zich problemen voor doen, is het een ander paar mouwen. Dit is geen administratieve service.

snel en goede informatie

ik kreeg via de mail snel de juiste informatie over het product wat ik zocht. prijs was ook netjes. in de webshop heb ik me laten verleiden om teflontape bij de sproeiers te bestellen (het systeem adviseerde dat). Later las ik dat je die tape niet moet gebruiken.

Netjes geholpen en niet duur

Netjes geholpen en niet duur vakbekwaam personeel

Perfecte levering

Prime service en levering

snelle levering. Goed advies

Het is altijd een prettige ervaring om met jullie te werken. Weinig problemen

helemaal top

Website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. En als je kiest: bestelling afhalen dan is het feest als je naar binnen loopt. Echt alles wat je maar denkt nog meer nodig te hebben ligt daar in grote hoeveelheden. Vriendelijk mensen die op alle vragen een antwoord kunnen geven. Neem gerust je pinpas mee want je loopt weg met meer dan dat je online bestelde. Online bestellen heeft wel de voorkeur had ik begrepen. Kortom helemaal top.

Gewoon zoals het hoort te zijn.

Bestellen en leveren conform belofte!

Optimus

Fast shipping and goods delivered as expected.

Makkelijk besteld

Bestelling was makkelijk geplaatst op de webshop en werd redelijk vlot verscheept. Enige probleem was de levering door DPD die eerst meer dan een dag stil lag aan de grens en toen niet op ons adres werd afgeleverd. Toch nog net op tijd op kunnen halen bij het afhaal punt in de buurt.

Snel en correct geleverd

Goede kwaliteit- prijsverhoging, snelle levering.

Compleet assortiment waarvan bijna alles op voorraad

Prima prijzen, en zeer snelle levering (met eigen transport) Was zelf paar onderdelen vergeten maar 20 minuten na besteld te hebben in de webshop kreeg ik bericht dat klaar lag bij balie in Huizen

Snel geleverd en keurig verpakt. Het product was precies zoals stond beschreven,

Super behulpzaam met vragen en het werkt top

Erg behulpzaam en het is erg makkelijk aansluiten Het gras is nog nooit zo groen geweest door de computer die netjes alles regelt.

Vlug geleverd en netjes verpakt

Snelheid en kwaliteit top

Prima service en snelheid!

Goede spullen voor prima prijs

Spullen voor bewarering gekocht. De levering duurde wat lang (ik ben geen fan van de snelheid van DPD) maar de spullen die zijn geleverd zijn van goede kwaliteit. Als ik nog meer van dit soort spul nodig heb bestel ik het weer bij deze webshop.

Prima geregeld

De bestelling is goed uitgevoerd en compleet. Alles was goed verpakt. Alleen jammer dat het met die firma bezorgd werd. Die bezorgers kunnen niet goed lezen en schrijven. Daardoor had ik mijn pakket later dan had gehoeven.

Duidelijke informatie met goede prijs/kwaliteit

Druppelslang gekocht. Duidelijke informatie over plaatsing op site te vinden (wel tip om niet, zoals ik deed, slang al volledig af te rollen maar dit gefaseerd te doen tijdens het neerleggen in de tuin. Snelle beantwoording van vragen door onderneming.

niet ontvangen wat ik besteld heb

eerdere bestellingen uitstekend gegaan maar de laatste een verkeerde levering ontvangen. Besteld een Rainbird 3505 pop-up en ontvangen een 5000 plus. Past dus niet. Probleem fantastisch opgelost. Nieuwe sproeier gestuurd zonder verdere kosten en oude mogen houden. Geweldig.

Gewoon goed

Ruime keuze en snel geleverd.

Snelle en correcte levering

Mijn bestelling werd snel afgeleverd en was op een slimme manier verpakt. Complimenten.!!

heel erg tevreden

De bestelling werd vlot geleverd, en waren er erg over tevreden. heel veel dank

Handig en betaalbaar.

Makkelijke site alles logische en goed materiaal

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.