Ruime voorraad; snelle afhandeling

Prima website, ruime keuze, aardig personeel

Te lange levertermijn.

Levertermijn van één week voor producten welke volgens webshop direct leverbaar zijn.

Snelle en correcte levering

Makkelijk mijn spullen kunnen vinden. Voor extra info mail verstuurd waarop ik snel een antwoord ontving. Levering snel en correct verlopen.

Snelle levering echter een paar kopjes doen het niet, gemaild geen antwoord!!!

Heel tevreden

Snelle levering en goede service

Groot assortiment en alles kunnen vinden. Zijn erg snel met reageren en met 2 dagen alles in huis.

Fijn en gespecialiseerd bedrijf.

Snelle levering (1,5 dag), goede telefonische hulp. Aanrader!

Goede kwaliteit, snelle levering

Druppelslang is van goede kwaliteit, dag na bestelling al geleverd

zeer goede service

Zeer ruim assortiment, goede service, zelfs als de retourdatum ver is verstreken kon ik een artikel terugsturen en er wordt snel gereageerd op vragen. Prima webshop!

Goeie spullen op tijd geleverd

Prima overzichtelijke site. Deze webshop bied de originele producten tegen een goede (lage) prijs aan.

prima product

Ik heb wederom iets bij Raintechshop besteld. Het doorlopen van het bestelproces gaat prima en de levering goed en snel. Wederom een pluim verdiend. Top!!!

Snel geleverd...

Snel geleverd...

Snelle en goede levering maar geen gratis bezorging boven een bepaald bedrag?

Een zeer uitgebreid assortiment met Goed omschrijvingen en fotos. Jammer Dat zelfs bij een bestelling €100+ er nog steeds hoge verzendkosten worden gerekend!

Snelle en correcte levering

Snel en correct geleverd tegen een optimale prijs. Door transporteur goed op de hoogte gehouden van levering en exact binnen aangegeven levertijdframe geleverd!

goed product en snel geleverd

Druppelslang besteld en toebehoren.

Goed advies, snelle levering

Men neemt ruim de tijd voor vragen ten aanzien van het assortiment. De levering is snel en voorspelbaar.

Goed assortiment en snelle levering

Breed assortiment en snelle levering … en scherp in prijs. Hierdoor blijft mijn tuin in topvorm..

uitstekend

snelle levering conform afspraak, goed product

Duidelijk en goed

Goede afstemming met de levering van de grote delen.

gewoon top

gewoon top

Uitstekende logistieke service

Logistieke service is sneller dan administratieve

Super service snelle levering

Kant vriendelijkheid top. Ga zo door.

goed maar kan nog berter

is goed de website kan echter beter bijvoorbeeld bij de sproeiers heb je koppelingen nodig kunnen de betreffende koppelingen er niet onder komen met een linkje maak je het nog makkelijker voor de klanten voorbeeld Hunter ps ultra-04 serie 12a (3.7 meter) Art.nr.: 120132 1 € 3,31 deze hieronder en andere natuurlijk als linkje eronder Connector T-stuk 16mm buitendraad 1/2" Art.nr.: 141678 1 € 0,45 veel klanten van mij denken echter ook dat de sproeiers samen kunnen met druppelsang dit is echter niet op 1 groep mogelijk ivm meer water door sproeiers dan een druppelslang kan dit er ook bijkomen te staan zodat verder ben ik heel tevreden en wordt ik binnekort zakelijke klant als ht goed is

Gewoon goed en goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne en duidelijke site en gewoon goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Goed en snel geleverd

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.