Prima produkten

Topservice

Reeds meerdere bestellingen geplaatst. Altijd correct en op tijd geleverd. Chapeau!

Netjes en behulpzaam bedrijf

Door het juiste advies doet de beregening het perfect. Er werd te weinig drupelslang geleverd. Ik heb contact opgenomen en werd het netjes nageleefd.

Snelle levering , prijs goedkoper dan andere

Perfecte service

Ik heb sinds 2020 enkele regenjassen besteld. De service is geweldig: als er enige vertraging met de levering is krijg je bericht met een telefoonnummer. Dat wordt ook direkt opgenomen, en je wordt ook snel teruggebeld met de gewenste informatie. Stel je een vraag per mail, dan krijg je binnen 1 dag de gewenste informatie. Zo’n goede service is voor mij uniek voor een webshop. De produkten zijn ook uitstekend voor een fietser!

Goede kwaliteit, gunstig in prijs

Diverse malen onderdelen besteld, o.a druppelslang met toebehoren, binnen 2 dagen geleverd, Goeie kwaliteit en ook nog eens heel gunstig in Prijs. Echte aanrader.

100%

perfecte site! goed materiaal correct en snel geleverd.

Snelle en correcte levering

De beschrijving van de geleverde magneetkleppen kan beter. Mn op het gebied van de doorsnee van de uitgangen. Hoeveel inch. Dan kun je nog sneller en beter de benodigde zaken bestellen. Anders zeker een 9.

Goede service!

Zeer vriendelijk geholpen en snelle levering.

Bestelde kleppen werken perfect

Goede kwaliteit, betrouwbaar en een goede prijs.

Na diverse bestellingen nog steeds zeer tevreden over het aanbod en de prijs / kwaliteit. De altijd snelle en correcte levering maakt het tot een zeer betrouwbare partij.

Goed geholpen

Verrassend

Een order plaatsen in de middag en aflevering de volgende dag voor het middaguur is een goede prestatie!

Niet slecht maar een som aan irritaties

Rainbird 1800 sproeiers besteld op vrijdag. Inhoudelijke informatie over het product is erg beperkt op de site. Bij de bestelling daarom een opmerking geplaatst waarin ik een aanname weergaf met de consequentie wanneer deze aanname onjuist zou zijn. Deze tekst kreeg ik overal terug maar is kennelijk door niemand gelezen. De aanname bleek onjuist. Dus ik zat met een verkeerde (deel)bestelling. Dat kon ik wel oplossen maar een attente orderverwerker had deze irritatie kunnen vermijden. Waarom wordt een bestelling op vrijdagmiddag pas op maandag aangeboden aan DPD? Tot slot: De bijbestelde sproeikopjes (serie 15) geven een erg ongelijke verdeling wanneer je ze afstelt op een sproeihoek van 90 graden. Nu is dat bij de één erger dan bij de ander dus het kan exemplarisch zijn. Verder wordt mijn tuin nu wel volledig besproeid alleen komt één hoek er karig vanaf als gevolg van die sproeikop.

Goed en snel geleverd!

Makkelijke site om keuzes te maken.

Snelle en correcte levering. Super!

Goed geholpen

De spullen opgehaald in de winkel en daar ook nog enige uitleg en adviezen gekregen. Zeer tevreden !

Was een een snelle levering maar de popup sproeier was al na 2 seizoenen kapot en vorig seizoen bijna niet gesproeid

erg goed

Snelle levering en goed kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

Levering snel echter kwaliteit druppelslang is minder, knikt snel

De druppelslang knikt zeer snel, bij het uitpakken zaten er knikken in de slang.

9,5

Heb telefonische contact gehad met een vriendelijke medewerker. Deze meneer dacht mee en heeft ervoor gezorgd dat ik het artikel op het juiste moment heb ontvangen.

Duidelijke overzichtelijke website, goede uitleg. Snelle levertijd. Prijs technisch in orde

Goede en snelle levering

Bestelling ok Levering ok

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.