Zeer vlotte en correcte levering

Ik heb deze rainbird 5000 beregeningssystemen gebruikt ter vervanging van de gardena sproeiers. Zijn zeer eenvoudige en goed werkende systemen. Ik hoop dat ze aan langere lifetime hebben dan de gardena sproeikoppen, deze moest ik regelmatig wegens defect regelmatog vervagen....

Topbedrijf

Zeer duidelijke website, mails met vragen worden onmiddellijk en duidelijk beantwoord. Zelfs na meerdere informatievragen blijft men correct. De levertijd is zeer kort, bijna onmiddellijk wordt het materiaal verzonden.

Perfecte service, afhandeling en ondersteuning bij vragen.

Corrrecte levering, en afhandeling van bestelling. Bij vragen altijd correct en vriendelijk antwoord via mail en/of telefonisch.

Prima gegaan.

Het proces van zoeken en bestellen ging zonder moeite. Vlotte levering echter wel prijzig.

Snelle en correcte levering

Snel en alles in één keer geleverd.

Snelle volledige levering

De bestelling werd snel en volledig geleverd. Goede communicatie over levertijd. Prijs/kwaliteit is ook prima Op aanvullende vragen werd snel gereageerd

Duidelijke website snelle levering

Duidelijke product omschrijving Eerlijke prijzen Goed verpakt en snel verzonden

Kwaliteit. Snel geleverd.

Professionele onderdelen. Snel geleverd. Uitstekend.

goede werkende producten ontvangen

En als er iets verkeerd wordt geleverd dan wordt dat binnen redelijke termijn opgelost.

gewoon goed

gewoon goed

Snel levering

Snelle levering en goed verpakt

Overzichtelijke website en goede service

Beter advies mbt samenstellen beregeningssysteem zou het cijfer verhogen

volgens eens

Super snelle levering, vertrouwd bedrijf.

Al vaker besteld bij dit bedrijf. Goede service en advies. Daarnaast snelle levering. Helemaal perfect.

Goede ervaring

Ik heb het product besteld. Daarna goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de levering. Volgende dag al in huis voor een prima prijs.

Topservice!

Telefonisch bereikbaar, vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg. Overzichtelijke site. Makkelijke afhandeling/betaling. De volgende dag al in huis. Product en toebehoren precies zoals omschreven. En, niet onbelangrijk, een goede prijs. Absolute aanrader.

Altijd goed, goede support

Fijn om even te kunnen bellen over specifieke vragen. Fijne support, snelle levering.

alles volgens afspraak

nette snelle levering, prima in orde

Ruim assortiment Redelijke prijzen Vlotte levering

top

perfecte service

prima bedrijf

Een bedrijf zoals je graag ziet dat ze werken...ze beantwoorden je vragen vriendelijk. En als je wat bestelt, worden de juiste artikelen van prima kwaliteit snel naar je toegestuurd. Top!

Prima.

Breed assortiment, snelle verzending en prima product.

Accuraat

Nu meerdere bestellingen gedaan, het zijn veel onderdelen. Maar alles correct geleverd tot het laaste onderdeeltje. Alleen jammer, dat mij opmerking in de laatste bestelformulier niet beantwoord is. Dan over de mondragon onder grondse druppelslang, deze druppelt niet uit alle drupelaars. Had hier meer vanverwacht!

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Deskundig advies.

Vlot en correct

Perfect geholpen, snel en correct geleverd gekregen

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.