snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Snelle levering, netjes verpakt en goede prijzen

Snelle levering, netjes verpakt en goede prijzen

Snel, netjes, goed

Snel geleverd, netsjes geleverd, goed materiaal

Top service vr de beste prijs

Super snel worden de producten geleverd. Perfect verpakt. En enkel kwalitatieve producten. Een aanrader

goed verpakt en heel aangekomen

het geheel is zeer gemakkelijk zelf te doen geen vakman voor nodig

prima,

snel en goed

Goede voorlichting; snelle afhandeling

Een technische vraag over Rain Bird werd snel beantwoord- de dag erns had ik alles al operationeel !

Het bestelde was prima verpakt en werd zeer snel geleverd. De website is duidelijk en biedt veel informatie. Goede afbeeldingen en heldere teksten bij de artikelen. Aanbevelenswaardig.

Goede producten, eenvoudig af te halen in Huizen

Savonds een sproeicomputer van het merk Hunter besteld. De volgende morgen lag deze netjes klaar in de winkel om af te halen. Bestelproces verloopt zeer soepel en de Hunter doet wat die moet doen: op vooraf ingestelde tijden de moestuin bewateren. Ideaal!

Alles zeer korrect verlopen.

Duidelijk website en juiste en vlotte afhandeling

Werkt perfect

Snelle en correcte levering

Alles verliep prima

Snelle verzending

Snelle verzending

snelle lverering

Makkelijk webshop goede prijs kwaliteit verhouding en een super snelle levering

Snelke levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en een goede combinatie gewoon super

Ik bestel al jaren bij de Raintechshop. Altijd alles op voorraad zoals vermeld op de webshop en snelle levering en geven atijd antwoord op vragen over bijvoorbeeld bewatering. Uitstekend.

Goede service. Tijdens de Pasen besteld en netjes de dag na Pasen direct een verzendbericht.

Zeer makelijke website. Bij een zoek opdracht, krijg je gelijk gerelateerde bijbehorende artikelen te zien! Dit werkt super. Bestelling is precies het zelfde als de omschrijving aan geeft en de foto. Ga hier zeker vaker bestellen.

Alles prima

Bestelling van een gazonsproeier. Op tijd geleverd, alles werkte als bedoeld.

goed assortiment, snelle levering

raintechshop heeft een goed assortiment en de levering is heel snel.

Super duidelijke site snelle levering

Super duidelijke site snelle levering Netjes verpakt. Als ik weer spullen nodig heb kijk ik zeker weer op jullie site.

Snelle levering, makkelijk te installeren

Druppelslang met kraan aansluiting en kraan computer gekocht. Alles snel geleverd. De installatie was makkelijk en de bewatering werkt al een aantal dagen perfect.

Snel, goed, zoals het hoort

Prettig. Zal komende dagen weer langskomen

Prima Kwaliteit

Prijs / kwaliteit super, snel en makkelijk te bestellen. Uitgeleverd volgens afspraak.

Rokerijweg 10

1271 AH Huizen

Over Raintechshop B.V.

Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf een beregeningsinstallatie aan te leggen. Service en kwaliteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg of reparatie van uw sproeisysteem. Als u de producten wilt zien is ons ruime assortiment ook te bekijken en af te halen in onze winkel in Huizen. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snel bij u leveren.